Swk Indebuurt 600 Blokpoel

Blokpoelschool

Meer kansen om te groeien

De Blokpoelschool: een bijzondere school voor speciaal onderwijs in Den Haag. Met 130 kinderen die allemaal hun eigen talenten en uitdagingen hebben. Voor deze kinderen is positief opgroeien niet vanzelfsprekend. Onze ondersteuning kan hier van grote betekenis zijn.

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Samen met de school, de kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp geven we deze kinderen en hun gezinnen de ondersteuning die ze nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld een combinatie van jeugdhulp en onderwijs tijdens schooltijd zijn of invulling van vrijetijdsbesteding en talentontwikkeling na schooltijd. Door met elkaar een integraal aanbod te ontwikkelen, krijgen deze kinderen meer kansen om te groeien, talenten te ontwikkelen en plezier te hebben. Kortom: het mooiste uit zichzelf te halen.

Swk Indebuurt 00009

Manon

Projectleider

Meer weten?

Tijdlijn van de proeftuinbuurt

Zomer 2022 In de zomervakantie was er een speciale week voor een aantal kinderen van de Blokpoelschool. Ze mochten naar de zomerschool! Een week vol leuke activiteiten, veel één op één aandacht, kinderen uit andere klassen leren kennen, spannende uitjes en vooral veel gezelligheid.

Veel van de kinderen van de Blokpoelschool hebben in de zomervakantie weinig uitjes, gaan vaak niet op vakantie en zitten veel thuis. Het doel was om deze kinderen een mooie week te geven vol belevenissen, zodat ze in het nieuwe schooljaar ook kunnen vertellen dat ze van alles hebben beleefd.

Er is getimmerd, gekookt, gesport en een klimuitje naar de Uithof. En er zijn mooie lessen gegeven over omgang met elkaar, muziek en je zintuigen.

De proeftuin organiseerde de week samen met de school. Leerkrachten van de Blokpoelschool en collega’s van gro-up maakten er met elkaar iets moois van.

Al met al een geslaagde week waar we met trots op terug kijken!