Swk Indebuurt 600 Meerzicht

Meerzicht

BOKS Meerzicht: een veilig plek

De leeftijd 10 tot 14 jaar is een belangrijke groeistap. Er verandert veel voor kinderen. Ze gaan van de basisschool naar de middelbare school. Van jong kind worden ze tiener. Vrienden veranderen, interesses veranderen, de wereld wordt groter. In Meerzicht willen we deze groep een veilige plek bieden. Om zich te ontwikkelen, om vragen te stellen en om zichzelf te kunnen zijn.

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

BOKS Meerzicht is die plek. Elke woensdagmiddag zijn we open voor alle jeugd uit de wijk. En in het bijzonder voor de kinderen die het moeilijk vinden om hun eigen positieve dagbesteding vorm te geven. Bij BOKS Meerzicht maak je na schooltijd een praatje, speel je een spelletje, drink je wat, eet je een stuk fruit, onderneem je activiteiten, ontmoet je vrienden, knutsel je: noem het maar op.

Opvoedvragen

Ook kan je vragen stellen. Bijvoorbeeld over zakgeld, de middelbare school of hoe je het beste een ruzie op kan lossen. Er is altijd wel iemand aanwezig die er verstand van heeft!

Ook voor ouders hebben we antwoorden op al je vragen over kinderen. En helpen we je met opvoedvragen.

BOKS Meerzicht

In BOKS Meerzicht slaan de domeinen buurtwerk, kinderopvang en jeugdhulp van gro-up, de handen ineen. Met elkaar leren we van elkaar.

Bij Boks Meerzicht kunnen jongeren na schooltijd terecht voor een praatje, een spelletje, een glas drinken, een stuk fruit, activiteiten, vrienden ontmoeten, knutselen, noem het maar op. Ook stel je er je vragen. Bijvoorbeeld over zakgeld, de middelbare school of hoe je het beste een ruzie op kan lossen. Er is altijd wel iemand aanwezig die er verstand van heeft!

Boks Meerzicht is een samenwerking tussen de kinderopvang, het jongerenwerk en jeugdhulp van gro-up.

Ook als ouder kun je langskomen als je met vragen zit of ergens tegenaan loopt wat met je kinderen te maken heeft. Kom dus gerust even langs om kennis te maken!

Swk Indebuurt 00005

Roan

Projectleider

Meer weten?

Tijdlijn van de proeftuinbuurt

Juni 2022: pilot BOKS Meerzicht

Vlak voor de zomervakantie gooiden we de deuren open. Proefdraaien met BOKS Meerzicht. In de zomer kijken we wat we daarvan leren. In september gaat BOKS dan wekelijks open.