Shutterstock 1139504015

Jeugdhulp regio Rotterdam Rijnmond

In Rotterdam bieden we schoolbegeleiding. gro-up wil het aanbod van jeugdhulp in Rotterdam graag uitbreiden. Om voor meer kinderen van betekenis te zijn.

Onze jeugd- en opvoedhulp in Rotterdam Rijnmond

Productcodes Rotterdam Rijnmond

Wij bieden de jeugdhulp op basis van een persoonsgebonden budget (PGB).

Op dit moment biedt gro-up alleen schoolbegeleiding op de Van Brienenoordschool in Oud-IJsselmonde, Rotterdam. Graag breiden wij ons jeugdhulp in Rotterdam uit.

Samenwerkingen

Wij delen de jeugdhulp-expertise binnen gro-up. Zo komt het ten goede aan de kinderen in de kinderopvang en de jongeren bij buurtwerk.

Shutterstock 1084000274

Wachttijd

gro-up jeugdhulp heeft voor de regio Rotterdam Rijnmond geen wachttijd. Als een kind of jongere wordt aangemeld, nemen we binnen 2 werkdagen contact op om een intakegesprek af te spreken. Dit gesprek is er dan binnen 2 weken. gro-up biedt altijd maatwerk. We doen een aanbod na gesprekken met de ouders en/of de jongere. Zo bieden we altijd een passend aanbod. Daardoor is vooraf niet precies te zeggen wanneer de jeugdhulp start. Wel zo snel mogelijk en altijd binnen 2 maanden.

Wil je meer weten?

Wil je als verwijzer of zorgpartner eerst inhoudelijk met ons overleggen? Ons aanmeldbureau staat voor je klaar via telefoonnummer 010 – 286 27 69 of aanmeldingen.jeugdhulp@gro-up.nl.

Heb je een vraag over verwijzingen, beschikkingen of de zorgadministratie? Bel dan contact met de zorgadministratie jeugdhulp via 010 – 286 27 77. Of mail zorgadministratie.jeugdhulp@gro-up.nl.