Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Aventurijn

BSO Aventurijn in Rotterdam Lombardijen

Introductie

Buitenschoolse opvang Aventurijn

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) vangen we met heel veel plezier kinderen op die wat extra aandacht en hulp nodig hebben bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen voelen zich hier snel vertrouwd door de rustige en huiselijke ruimte en de vaste pedagogisch medewerkers.

We werken nauw samen met basisschool Lombadia en met peuteropvang Droomkwarts, die op dezelfde locatie gevestigd is.

Een vast programma

Na een drukke schooldag krijgt je kind bij ons alle gelegenheid om tot rust te komen. Aan de hand van pictogrammen en een vast programma zorgen we voor structuur en voorspelbaarheid. Zo ontstaat er rust en weten de kinderen precies wat ze kunnen verwachten en wat er van hen verwacht wordt.

Aandacht voor ieder kind

We beginnen de middag met het fruitmoment, waarbij alle kinderen iets over hun dag mogen vertellen. Daarna is het tijd om even lekker te bewegen, met tikkertje of een potje voetbal. In de gymzaal of op het schoolplein.

Ook organiseren we dagelijks verschillende activiteiten die passen bij de verschillende leeftijden. Je kind kiest zelf een activiteit, wij ondersteunen en begeleiden daarbij. Zo ontwikkelt je kind zich in het eigen tempo en op een manier die goed voelt.

Je eigen talenten en kwaliteiten ontdekken

We vinden het belangrijk dat de kinderen trots zijn op zichzelf en met plezier naar de BSO komen. Daarom vieren we successen en stellen we vertrouwen in de kinderen voorop. Zo ondersteunen we hen bij het ontdekken van talenten en kwaliteiten. Vanuit een positieve benadering werken we aan samenwerking en gedragsverandering.

Samen zoeken we een oplossing

We werken samen met de school van je kind om te kijken wat voor jouw kind de beste manier is om hierheen te komen. Soms is het handig als een kind door ouders wordt gebracht, soms komt een taxi juist beter van pas.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Marieke je graag eens rond.

Meer informatie

EUR 9,23

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 286824486

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 483 28 00 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 38 41 20

Adres

Molièreweg 629a
3076 GE Rotterdam
Lombardijen
  • Avatar

    Marieke den Dulk

    Locatiemanager