Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest

BSO Het Kievitsnest in Nootdorp

Introductie

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest is gelegen in een mooie, rustige, groene wijk. Wij delen het gebouw samen met kinderdagverblijf Het Kievitsnest die beneden gevestigd is. Wij beschikken over veel ruimtes. Er is een ruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen bouwen, spelletjes kunnen spelen, verkleden of gewoon heerlijk in de poppenhoek kunnen spelen. Wij hebben een grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de zandbak en fietsen. Ook bezoeken we regelmatig de speeltuinen in de buurt. Wanneer het weer het buitenspelen niet toe laat, doen we binnen in het speellokaal leuke activiteiten. Ook gaan we met regelmaat sporten in gymzaal s’ Gravenhout. We bieden de kinderen elke middag een leuk activiteitenaanbod aan maar uiteraard is er ook ruimte om vrij te spelen.

Vakantie? Kom ook!

In de vakanties werken we nauw samen met alle andere BSO-locaties van Gro-up Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. We maken samen met uw kind van elke vakantie een feestje. Elke dag staat er een leuk activiteitenprogramma op de planning met voor elk kind wat wils.

Samenwerking

Wij werken samen met alle basisscholen in Nootdorp. Ook komen de sportieve medewerkers van Team4Talent regelmatig een leuke sportieve of culturele activiteit aanbieden op locatie.

Ligging

Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest ligt in een rustige, groene wijk aan een doodlopende weg. Vanaf de snelweg bent u in tien minuten bij Het Kievitsnest. De locatie ligt in een woonwijk waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. In de buurt ligt een speelveldje en een leuke speeltuin. Op vijftien minuten loopafstand ligt de Dobbeplas. De voorschoolse opvang is gevestigd in bassischool de Winde. Alle kinderen van de Winde, Waterwilg, St. Jozefschool en de Regenboog zijn bij ons van harte welkom op onze voorschoolse opvang. De kinderen van de St. Jozefschool worden met het bedrijfsbusje naar school gebracht.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 128386824

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:45 - 18:30
Dinsdag
13:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:45 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

015 310 52 36

Adres

Kievitsbloem 60a
2631 TB Nootdorp
  • Avatar

    Helen Huisman

    Locatiemanager