Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Pauwennest

BSO Het Pauwennest in Nootdorp

Introductie

Wat bieden wij bij Buitenschoolse opvang Het Pauwennest?

Buitenschoolse opvang Het Pauwennest vindt u in voetbalvereniging RKDEO op een korte afstand van de scholen. Het terrein biedt veel ruimte om te sporten en bewegen maar geeft ons ook de ruimte voor een leuke creatieve activiteit of vrij spel.

Vele activiteiten

Wij bieden iedere dag meerdere activiteiten aan. Zo kan uw kind deelnemen aan sportieve en spelactiviteiten in de sporthal en buiten op de voetbalvelden. In de kantine wordt er geknutseld en kunnen de kinderen een spelletje spelen. Boven is er een woonkamer waar uw kind kan bouwen, een boekje kan lezen of vrij kan spelen. Bij ons staat de buitenschoolse opvang voor vrije tijd wat inhoud dat kinderen hun eigen keuzes kunnen maken.

Vakanties? Kom ook!

We werken nauw samen met alle andere BSO-locaties van Gro-up Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. Tijdens de vakanties worden er afwisselende dagprogramma’s aangeboden. Waarin sport, spel, creatief en kookactiviteiten worden afgewisseld zodat er voor ieder kind wat naar haar/ zijn smaak is. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma. Onder begeleiding van de medewerkers gaan wij geregeld naar het bos, de Dobbeplas of het strand. Heerlijk buiten in de natuur.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 188879651

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 41 36 73

Adres

Sportparkweg 34
2631 GA Nootdorp
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager