Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Edelsteen (Sieraadlaan)

BSO IKC De Edelsteen (Sieraadlaan) in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

“Wat verzinnen ze toch veel leuke dingen bij BSO De Edelsteen. Iedere dag als ik mijn zoon ophaal, heeft hij weer iets nieuws beleefd. Laatst kwam hij thuis met zelfgemaakte wraps met groenten. Dan lust hij ineens wel paprika. Geweldig.” Onze pedagogisch medewerkers krijgen vaak complimenten van ouders over het ruime aanbod van activiteiten.

We maken het gezellig voor uw kind bij BSO De Edelsteen

Als je net een hele dag op school hebt gezeten, wil je eerst even bijkomen met iets drinken en wat te eten. Vertellen wat je hebt beleefd die dag. Daarna mag je kiezen. Doe je mee aan de groepsactiviteit? Of wil je liever een tekening maken of met je vriendinnetje een dansje instuderen op het podium? Alles kan. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor iedereen. Zeker voor kinderen die het spannend vinden om iets nieuws te doen.

BSO De Edelsteen laat ieder kind stralen

Ieder kind heeft een talent. Hoe mooi is het als een kind dat zelf ontdekt en ervaart? Om kinderen daarbij te helpen, hebben we een speciaal Talentenlab. Tegen een kleine vergoeding kan uw kind bijzondere workshops volgen. Bijvoorbeeld over wetenschap, techniek of kunst.

Voor iedere leeftijdsgroep een eigen aanbod

BSO De Edelsteen is onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) De Edelsteen en richt zich op kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar gaan naar de sportieve KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen. En kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij kinderdagverblijf De Edelsteen of speelhuis De Edelsteen. Samen met school bieden we een totaalpakket van opvang en onderwijs aan.

Onze BSO is ook voor kinderen van andere scholen

We vangen niet alleen de kinderen van IKC De Edelsteen op. Ook kinderen van de Prins Clausschool, Het Palet en De Saffier komen bij ons. Met deze scholen hebben wij goede afspraken gemaakt over het brengen en halen van de kinderen. Kinderen van Het Palet en De Saffier komen alleen op woensdag. Op maandag, dinsdag en donderdag zitten we in de aula van het IKC op de Sieraadlaan 100. Op woensdag en vrijdag en tijdens vakanties zitten we op de Topaas 18.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 170966471

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 75 81 96

Adres

Sieraadlaan 100
2719 SN Zoetermeer
Rokkeveen
  • Vivien-de-Koning-300x300.jpg

    Vivien de Koning

    Locatiemanager