Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kerkstraat

BSO in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) heeft je kind de regie. Onze pedagogisch medewerkers staan open voor spontane activiteiten, want de kinderen weten zelf het beste waar ze zin in hebben. We werken met drie groepen: één voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, één voor 7-jarigen en een groep voor 8 tot en met 12 jaar. Door die samenstelling kunnen we onze activiteiten altijd afstemmen op de leeftijd van je kind.

Boordevol sfeer

Ons prachtige, oude pand aan de Emmastraat is huiselijk en zit vol karakter. De kinderen voelen zich hier heel snel thuis. We hebben drie fijne lokalen. Twee op de begane grond en één beneden. Daar hebben de oudere kinderen alle ruimte om te spelen en te knutselen. Of om gewoon even lekker helemaal niks te doen. We besteden ook veel aandacht aan knutselen en koken met de kinderen. Maar het belangrijkste is dat de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Daarom beslissen ze ook mee over welke materialen en spellen we aanschaffen.

Buiten kunnen de kinderen voetballen in een voetbalkooi of lekker spelen in de zandbak. We gaan ook vaak naar het biebplein van de Emmaschool of naar het ‘indianenveldje’, een heel leuke speeltuin.

De leukste vakanties

Vakanties horen onvergetelijk te zijn, dus daar zorgen we voor. We voegen ons dan samen met BSO Didjeridoe en doen veel aan sport en bewegen. Zo krijgen we vaak workshops van de Clinic Factory. Zij leren ons bijvoorbeeld boksen, rugby of streethockey.

Elke vakantie vullen we met leuke uitstapjes, bijvoorbeeld naar Plaswijckpark of naar Outdoor Valley in het Bergse Bos. In de zomer komen we met alle locaties van gro-up samen voor een gezellige sportdag.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 105345416

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 461 39 84

Adres

Kerkstraat 12
3054 NC Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Sanny van der Meer

    Locatiemanager