Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kerkstraat

BSO Kerkstraat in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Bij BSO Kerkstraat hebben de kinderen de regie. Zij bepalen wat ze willen doen. Onze pedagogisch medewerkers staan open voor spontane activiteiten. Laatst liepen we met een aantal kinderen van school naar de BSO en hoorden we kikkers kwaken. Een van de kinderen kwam met het idee om kikkervisjes te vangen. Dan doen we dat! We gaan helemaal mee in de belevingswereld van de kinderen.

Wij leveren maatwerk

Wij hebben namelijk oog voor elk kind. Het kind-volgsysteem ‘KIJK!’ helpt ons daarbij. Met dit systeem kunnen we de ontwikkeling van een kind goed in kaart brengen. Wij delen dit met u tijdens de tienminutengesprekken. Heeft uw kind behoefte aan extra ondersteuning? Dan bieden we dat. Merken we dat uw kind bepaalde talenten heeft? We bieden hem of haar dan activiteiten waarmee hij of zij deze talenten tot uiting kan laten komen. Daar groeien kinderen van.

Onze locatie is sfeervol en spannend

U vindt ons in een historisch pand. Er is een binnenplaats waar de kinderen buiten kunnen spelen. De meest populaire plek om te spelen is onze pannakooi. Er zijn meerdere groepsruimtes boven en beneden, een spannend gebouw.

Vakantie bij BSO Kerkstraat

Tijdens vakanties zitten we niet stil en de activiteiten die we doen zijn heel divers. We organiseren bijvoorbeeld djembé- of rapworkshops. Er zijn sportdagen waarop de kinderen zelf kiezen hoe ze die dag willen inrichten. En we maken uitstapjes naar De Ontdekhoek, Plaswijckpark en het Science Centre.

BSO Kerkstraat, middenin het centrum van Hillegersberg

In deze wijk vindt u ook BSO Het Ritme en BSO Villa Terbregge. Daar werken we regelmatig mee samen. We lopen binnen een paar minuten naar de Emmaschool. Daar spelen we ook regelmatig op het schoolplein. Komt u een keer bij ons langs? Bel gerust voor een afspraak.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 105345416

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 461 39 84

Adres

Kerkstraat 12
3054 NC Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Sanny van der Meer

    Locatiemanager