Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kinderlandshoek

BSO Kinderlandshoek in Dordrecht Oudelandshoek

Introductie

BSO Kinderlandshoek biedt voorschoolse (VSO) en buitenschoolse (BSO) opvang op schooldagen, schoolsluitingsdagen en in schoolvakanties voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij de BSO is er na schooltijd van alles te doen. Uw kind kan meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Veel ruimte voor vrij spel

Volop ruimte om lekker te spelen met vrienden en vriendinnen. Knutselen, lezen, muziek maken, chillen of lekker ravotten. Wij zien BSO als vrije tijd voor alle kinderen. We knutselen en spelen rondom thema’s. Daarnaast zijn er regelmatig kook- en bakactiviteiten en sport- en spelactiviteiten. Hierbij maken we gebruik van de talenten van onze pedagogisch medewerkers. Kinderlandshoek is een gezellige locatie met een grote buitenspeelruimte waar we vaak uitdagende, creatieve of sportieve activiteiten organiseren. Ook gaan we regelmatig naar speeltuin Stadspolders. De diversiteit aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd, het samenspel met leeftijdsgenootjes en het werken met verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Uw kind heeft inspraak

We hechten veel waarde aan kinderparticipatie. In de 8+ groep is dagelijks een andere activiteit. Kinderen kunnen zich hier zelf voor inschrijven als ze dit leuk vinden. Misschien doen we binnenkort wel een activiteit die door uw kind bedacht is! In de vakanties bieden we extra activiteiten en organiseren we uitstapjes. Hierover wordt u vooraf geïnformeerd.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

Kinderlandshoek werkt intensief samen met basisscholen De Bever en Johan Friso. Daarnaast werken we samen met verschillende zorg- en gemeentelijke instanties in Stadspolders, bibliotheek Stadspolders, Speeltuin Stadspolders, sociaal team Dordrecht en het jeugdteam.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 140953899

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 36 90

Adres

Mahonie 10
3315 MC Dordrecht
Oudelandshoek
  • Avatar

    Silvana van Abkoude

    Locatiemanager