Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Klip en Klaar

BSO Klip en Klaar in Berkel en Rodenrijs

Introductie

Wilt u dat uw kind na school veilig en vertrouwd kan spelen in het hart van Berkel en Rodenrijs? Dan is de keuze klip en klaar: BSO Klip en Klaar. U vindt ons in drie ruimtes in basisschool De Klipper. Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben hier de tijd van hun leven.

Kinderen krijgen veel ruimte bij BSO Klip en Klaar

Wat wil uw kind na een schooldag? De een wil rustig lezen. De ander juist met een groepje vrienden muziek maken of dansen op het podium. Weer een ander gaat lekker buitenspelen of sporten. BSO Klip en Klaar biedt het allemaal aan. Uw kind bepaalt zelf wat hij of zij wil doen en krijgt daarbij de ruimte en de verantwoordelijkheid. Natuurlijk onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Plezier en ontwikkelen gaan hand in hand

We vinden het belangrijk dat een kind het naar zijn zin heeft én zich ontwikkelt. Onze pedagogisch medewerkers volgen de ontwikkeling van uw kind. Welke leerkansen zien we voor uw kind? En welke talenten kan het nog verder uitbouwen? We overleggen daarover vaak met u. En we volgen de ontwikkeling met het systeem KIJK!. Niet alleen op de BSO. We werken intensief samen met basisschool De Klipper. Samen zetten we ons in voor een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Een uitgebreid activiteitenaanbod

Een voorbeeld van ontwikkeling? De kinderen op BSO Klip en Klaar denken mee over wat we gaan doen. Zo leren ze beslissingen nemen en overleggen om gezamenlijk tot een besluit en/of keuze te komen. Overleggen, omdat ze er samen uit moeten komen. Ook is er veel te doen. Uw kind kan lekker naar buiten op het schoolplein. En bij slecht weer doen we binnen dezelfde activiteiten die buiten zouden kunnen. We zijn sportief en creatief; actief en relaxed; voor jong en oud. In de vakantie werkt BSO Klip en Klaar met een uitdagend thema en bijpassende activiteiten. De hele dag vermaak!

In De Klipper

U vindt BSO Klip en Klaar in het gebouw van basisschool De Klipper. Kinderen van 4 tot 12 jaar spelen daar samen. Zo kunnen ze van elkaar leren. Maar we kijken wel per activiteit bij welke leeftijd die past. De middag begint met een eet- en drinkmoment op de eigen groep (Coole Kikkers of de Dappere Dino’s). In totaal spelen er 44 kinderen op de BSO.

Kom een kijkje nemen

Bent u benieuwd naar BSO Klip en Klaar? We geven u graag een rondleiding. Belt of mailt u ons voor een afspraak?

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 218153156

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 23 17 96 61

Adres

Oudelandselaan 141
2652 ER Berkel en Rodenrijs
  • Avatar

    Oscar Laguna

    Locatiemanager