Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Montessori Houtwijk

BSO in Den Haag Loosduinen

Introductie

Talent ontdekken

Op BSO Montessori Houtwijk bieden wij diverse activiteiten aan. Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma. En zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! De inbreng van de kinderen zelf is voor ons erg belangrijk en zij denken dan ook actief mee over het aanbod. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot vrij spel.

Vakantie? Kom ook!

Ook tijdens vakanties zijn er regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten, zoals een hockeyclinic en yoga. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea, de bibliotheek of gaan ze mee boodschappen doen. Laat uw kind het zelf beleven! Tijdens de vakanties verzorgen wij de lunch en het vervoer naar de activiteiten.

Samenwerking

We werken nauw samen met de Montessori Houtwijkschool en OBS Houtwijk. Onze werkwijze sluit hierop aan en omdat de BSO in hetzelfde gebouw zit als Openbare school Houtwijk, tevens dependance van de Montessori Houtwijk, is het voor kinderen snel vertrouwd. Ook spelen de kinderen regelmatig met de kinderen van BSO Helen Parkhurst en BSO Woeste Willem.

Meer informatie

EUR 8,32

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 259514494

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
15:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
070 312 00 10

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

Mari Andriessenerf 15
2552 KL Den Haag
Loosduinen

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!