Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Toekannest

BSO Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Uw kind als voorzitter in de kinderraad? Dat kan bij KIDSclub Toekannest. Want de kinderen hebben inspraak in de activiteiten. Lekker zelf kiezen en beslissen: daar leren ze natuurlijk heel veel van. Zelfs van overleggen en discussiëren. In de kinderraad zijn het net kleine volwassenen. We bepalen alles samen. Dat moet u eigenlijk eens van dichtbij meemaken.

Uniek concept voor uw kind: sport, uitdaging en spel

Zoekt u buitenschoolse opvang voor uw kind dat ouder is dan 9 jaar? Kom dan eens kijken bij KIDSclub Toekannest . U zult versteld staan van ons moderne pand. Hier is ook de sporthal Oosterpoort gevestigd. Daardoor kunnen we echt alle kanten op met sport en spel. En het is lekker warm in de winterperiode. Het sporten kan zo het hele jaar doorgaan. Is uw kind nog geen 9 jaar. Dan is uw kind van harte welkom bij BSO Het Toekannest.

Willen we toch iets anders leuks doen? Dan zoeken we de samenwerking met een school voor nieuwe activiteiten. De Florence Nightingale is bijvoorbeeld zo’n school waar onze pedagogisch medewerkers verschillende activiteiten aanbieden. Mooie wisselwerking! Op hun buitenterreinen kunnen de kinderen hun energie kwijt: fietsen, voetballen of hockeyen. Ze ravotten op de sportvelden. Of ze doen een wedstrijdje op de schommels van hun speeltuinen.

Zelfs tijdens vakanties bieden wij brede activiteiten aan. Dan komt uw kind thuis met spannende springverhalen over uitjes naar Jump XL. Of anekdotes over speurtochten in het Westerpark.

KIDSclub Toekannest lijkt wel een theater

De zaal biedt meerdere uitdagende mogelijkheden. Van een potje tafeltennissen tot creatieve uitspattingen of technische snufjes. Het kan allemaal in de computer-, crea- of techniekhoek. Na de uitdaging rust uw kind lekker uit in de kussens van de loungehoek. Veel te kiezen en te doen dus. Op die manier vergroten we de zelfstandigheid van de kinderen. Onder begeleiding natuurlijk. Maar uw kind heeft altijd inspraak. Zelfstandig buitenspelen staat op nummer 1.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 213631866

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 347 94 99

Adres

Zanzibarplein 22
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager