Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Topaas

BSO in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

BSO Topaas begeleidt kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daar zijn wij ons van bewust. Zo begrijpen wij ook dat ieder kind anders is. BSO Topaas zorgt voor een verantwoorde, veilige en warme omgeving waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt!

Aandacht voor het individuele kind

Er gebeurt zoveel in het leven van een kind. Een nieuwe broer of zus. Een toets op school. Ruzie met een vriendin. Een verjaardag die eraan komt. Onze pedagogisch medewerkers praten met ieder kind even bij. Over de grote en kleine dingen die hem of haar bezighouden. We bouwen een band op met alle kinderen die bij ons komen.

Het aanbod op BSO Topaas

Onze activiteiten en ons speelgoed zijn afgestemd op de wensen van de kinderen. Lekker sporten of creatieve proefjes uitvoeren? Of speel je liever in de huishoek? Alles kan, het aanbod is groot!

Van de vakantie maken we iets bijzonders. Kinderen bepalen de activiteiten, samen met de pedagogisch medewerkers. Wat dacht je van een judoclinic of djembéles? Of gaan we op stap? Bijvoorbeeld naar het zwembad of het theater.

Alles gericht op de optimale ontwikkeling van uw kind

BSO Topaas is samen met peuteropvang Jade gehuisvest in de Van Brienenoordschool. De Van Brienenoordschool is onderdeel van Gro-up. Dit levert een unieke situatie in Nederland op: kinderopvang, peuteropvang, onderwijs, buitenschoolse opvang, overblijf en indien nodig gespecialiseerde jeugdhulp worden aangeboden vanuit één organisatie. Vanuit één duidelijke pedagogische visie en een doorgaande leerlijn wordt uw kind de juiste handvatten en ervaring geboden die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.

Meer informatie

EUR 8,06

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 303459803

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
010 483 28 00

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

Percevalweg 4
3077 NK Rotterdam
IJsselmonde

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!