Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Vreugdeoord

BSO Vreugdeoord in Alphen aan den Rijn

Introductie

Wat wil je doen vandaag? Op BSO Vreugdeoord is er volop keuze. Doe met leuke creatieve en sportieve activiteiten. Dansen, schilderen, koken, buitenspelen. Jij mag zelf kiezen!

Het programma maken we samen!

We willen zeker weten dat iedereen zich vermaakt. Want na een dag op school is het tijd voor ontspanning! En daarin heeft ieder kind zijn eigen behoefte. De één wil lekker creatief bezig zijn. De ander wil juist liever sporten.

Bij BSO Vreugdeoord speelt uw kind de hoofdrol. We bespreken met de kinderen wat ze graag willen doen. En zo komen we samen tot een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma. Houdt uw kind van voetbal, dansen, koken of schilderen? Of toch meer van lezen, breien of theater? Wij luisteren naar de wensen van uw kind.

Iedere dag naar buiten

Geen zin in theater op het podium van Vreugdeoord of geen zin om te schilderen? Dan gaan we lekker naar buiten. En ook hiervoor geldt: de kinderen mogen zeggen wat ze willen doen. De fantastisch speeltuin van Vreugdeoord is onze achtertuin. Daar kunnen de kinderen naar hartenlust spelen!

Samenwerking

We werken nauw samen met de scholen: De Windroos, Bonifacius en De Rank. Onze BSO zit in het gebouw van Speeltuin- en buurtvereniging Vreugdeoord. De speeltuin is een kindvriendelijke groene en schone omgeving waar kinderen iedere dag eindeloos buiten kunnen sporten, bewegen en klimmen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samen maken wij er leuke middagen van.

Komt u een keer kijken?

U bent van harte welkom. Belt u ons even om een afspraak te maken? Graag!

Meer informatie

EUR 8,12

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 103733887

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 22 29 85

Adres

Vorselenburgstraat 25e
2405 XJ Alphen aan den Rijn
  • Inge-van-Bommel-300x300.jpg

    Inge van Bommel

    Locatiemanager