Kinderopvang

KIDSclub Benoordenhout

BSO in Den Haag Benoordenhout

Introductie

KIDSclub Benoordenhout

Tien jaar geworden en toe aan iets meer uitdaging op de buitenschoolse opvang (BSO)? Kom naar KIDSclub Benoordenhout in Den Haag! Een BSO speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar. Met veel aandacht voor sport en bewegen, leuke uitjes, maar ook hulp bij het maken van huiswerk.

Gezondheid voorop bij BSO KIDSclub Benoordenhout
Hoe leer je kinderen een gezonde leefstijl aan? Door ze gezond te laten leven. Op de KIDSclub is het leven altijd gezond. Er staat fruit klaar en we bewegen veel. Als het even kan gaan we lekker naar buiten. Van frisse lucht, wordt iedereen fris.

Persoonlijke aandacht voor kind en ouder
Ouders prijzen ons vanwege de persoonlijke aandacht die hun kind krijgt. Zo helpen we uw kind met het huiswerk en praten we over zijn of haar dag. Wanneer u dat wilt, observeert en begeleidt onze pedagogisch coach uw kind. En de ouder? We spreken u bij het ophalen en in de app leest u wat uw kind uitspookt bij de KIDSclub. Bovendien nodigen we u vaak uit voor oudergesprekken. Want opvoeden doen we samen met u.

Leuke activiteiten in de buurt
U vindt BSO Kidsclub Benoordenhout in Den Haag, in de groene wijk Benoordenhout. We gaan dan ook graag de natuur in. En als we in de vakantie meer tijd hebben trekken we naar het strand, een museum of het park. Ook een roofvogelshow en suppen staan op het programma. Of we halen het Museon naar de KIDSclub om proefjes te doen met de kinderen. Buitenspelen doen we op het plein en bij slecht weer bewegen we in de gymzaal.

Samenwerken met BSO Lancelot
In de schoolvakanties is de KIDSclub dicht, maar kan uw kind terecht bij BSO Lancelot, verderop in de straat. Ook werken we samen met Schoolvereniging Wolters, met de Internationale Primary school van de Stichting Haagsche Schoolvereniging en met de Montessorischool Waalsdorp.

Meer informatie

EUR 8,32

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 187113257

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
070 312 00 10

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

Van Nijenrodestraat 12
2597 RM Den Haag
Benoordenhout

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Sandra Rijpsma

    Locatiemanager