Kinderopvang

KIDSclub Het Zandkasteel

BSO in Utrecht Vleuterweide

Introductie

Suppen, tafeltennissen, midgetgolfen of sushi maken? Op de KIDSclub kan het allemaal! Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar heeft het Zandkasteel een buitenschoolse opvang met meer zelfstandigheid en nog meer uitdaging.

Meer zelfstandigheid bij KIDSclub het Zandkasteel

Als je ouder wordt, kan je meer zelf aan. Daar springt Gro-up op in. Is uw kind ook toe aan meer zelfstandigheid? Bij ons mag het zelf meedenken en -beslissen over de activiteiten. De kinderen moeten er samen uitkomen wat ze gaan doen. Zo leren ze met elkaar overleggen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

En kiezen wat je gaat doen, is nog lastig. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de KIDSclub zelf kan je (tafel)voetballen, turnen, skaten, free runnen en nog veel meer. En in de buurt is er een mooi bos en een gymzaal. Vervelen hoeft dus niet. Maar mag wel. Want soms is het ook gewoon lekker om even niks te doen.

Lekker opgroeien bij het Zandkasteel

Onze locatie is een onderdeel van Brede School Weide Wereld. Brede School Weide Wereld staat voor samenwerking in de wijk. Samenwerking tussen verschillende partners met als uitgangspunt kinderen te helpen hun talenten te ontwikkelen. Naast de KIDSclub zijn ook onze peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO in het pand gevestigd. Kinderen van de BSO stappen makkelijk over naar de KIDSclub. En jonge kinderen kennen de pedagogisch medewerkers al, dus een kind kan zijn hele jeugd fijn opgroeien bij het Zandkasteel.

Meer informatie

EUR 8,03

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 630049920

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
079 346 11 80

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 666 18 51

Adres

Teunisbloemlaan 44
3452 CB Utrecht
Vleuterweide

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Sandra van Ringelesteijn

    Locatiemanager