Kinderopvang

Kinderdagverblijf Eigen-Wijs

Kinderdagverblijf Eigen-Wijs in Rotterdam Zevenkamp

Introductie

Grote bomen. Veel groen. Een heuvel met een tunnel en een glijbaan. Misschien krijgt u al een beetje een idee van hoe onze afgeschermde ontdektuin eruit ziet. Wij maken er elke dag met veel plezier gebruik van. Kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. En laat het weer het echt niet toe om naar buiten te gaan? Dan hebben we binnen een grote speelhal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

De ontwikkeling van jonge kinderen stimuleren

We werken met een programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Dat programma heet Uk & Puk. Elke zes tot acht weken werken we met een ander thema. Rondom dit thema leren de kinderen nieuwe woorden. We leren nieuwe liedjes en spelen in onze grote speelhal die alle groepen met elkaar verbind. U raadt nu vast al waar wij onze feestjes vieren …

Samen spelen op kinderdagverblijf Eigen-Wijs

Samen is voor ons belangrijk. Kent u het nog uit uw eigen jeugd? Samen spelen, samen delen. De pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om kinderen te volgen en zien wat ze de kinderen kunnen aanbieden. Wat kinderen interessant vinden en wat aansluit bij hun belevingswereld. Kinderen leren veel van elkaar.

We volgen de ontwikkeling van de kinderen elke dag

Elk kind is anders. En elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Onze pedagogisch medewerkers kijken goed hoe uw kind zich ontwikkelt. Tijdens het halen en brengen vertellen zij u wat zij hebben gezien. Daarnaast vullen zij twee keer per jaar een registratie in. Zo ziet u in een overzicht heel helder hoe uw kind steeds beter kan praten, delen of bewegen. We bespreken dit jaarlijks met u in een tienminutengesprek.

De voordelen van kinderdagverblijf Eigen-Wijs

De kinderen voelen zich thuis in de ruime, lichte en knusse ruimtes. Ons kinderdagverblijf is een onderdeel van kindercentrum Eigen-Wijs. Alles zit onder één dak. Wordt uw kind vier? Wij hebben ook een buitenschoolse opvang. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto is goed.

Zien we u binnenkort? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 207770864

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 455 53 73

Adres

F. Bordewijkstraat 5
3069 WB Rotterdam
Zevenkamp
  • Avatar

    Wendy Hitzert

    Locatiemanager