Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Welpennest

Kinderdagverblijf Het Welpennest in Zevenhuizen

Introductie

In het Koningskwartier vindt u Kindercentrum Het Welpennest. Het Koningskwartier is een mooie nieuwe wijk in Zevenhuizen. Daar hoort natuurlijk onderwijs en kinderopvang bij. In één pand komen alle kinderopvangvormen en onderwijs samen. Met een kinderdagverblijf, een peutergroep en een buitenschoolse opvang biedt Gro-up opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Iedere dag is anders bij kinderdagverblijf Het Welpennest

Werken met verschillende thema’s, ruime keuze in speelgoed, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes: iedere dag is anders bij kinderdagverblijf Het Welpennest. Ook buiten is er genoeg te ontdekken op onze veilige, overzichtelijke speelplaats. Van ravotten in de zandbak tot koken met water en zand in de buitenkeuken. En van fietsen tot sjouwen met boomstammen. Of verzorgt uw kind de bloemetjes en plantjes in de moestuin? Ook maken we soms een uitstapje naar de speeltuin in de buurt.

Uw kind in de hoofdrol

Wij bieden een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma op maat aan. U ontvangt dit activiteitenprogramma elke maand in de Flexkids Ouderapp. Zo weet u precies wat uw kind doet op de opvang. Over elke activiteit denken wij goed na: hoe helpt dit bij de ontwikkeling van uw kind? Dat noemen wij een beredeneerd aanbod.

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende baby of peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind al spelend voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij kinderdagverblijf Het Welpennest. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes en peuter).

Alles onder één dak

Samen met basisschool ’t Reigerbos organiseren wij peuter- en kleuteractiviteiten. Daarmee kunnen peuters wennen in de kleuterklas, zodat de overgang naar school makkelijker verloopt voor uw kind. Vieringen en thema-ouderavonden organiseren we ook samen met de school. De peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO) van Het Welpennest vindt u in hetzelfde gebouw. Uw kind kan dus tot zijn twaalfde in dezelfde veilige, vertrouwde omgeving opgroeien. Want als uw kind naar school gaat, kan het naar de BSO. De BSO-ruimte is op de eerste verdieping boven het kinderdagverblijf en is voor de peuters bekend terrein. Zij spelen er vanaf 2,5 jaar al regelmatig.

Overdracht naar de basisschool

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en overhandigen het daarna aan de school van uw keuze.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 244194208

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 09:00
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 09:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 049 32 40

Adres

Rijckevelde 3-5
2761 KZ Zevenhuizen
Koningskwartier
  • Avatar

    Karin de Gooijer

    Locatiemanager