Kinderopvang

Peuteropvang De Toverberg

Peuteropvang De Toverberg in Rotterdam Zevenkamp

Introductie

Komt uw kind ook twee ochtenden bij ons spelen? Of nog vaker? We zijn de hele week open voor alle peuters in de wijk Zevenkamp. Dan doen we spelletjes, gaan we knutselen of maken we samen muziek. Iedere keer bedenken we weer iets leuks om te doen.

Activiteiten en spellen krijgen samenhang door een thema

We werken met het educatieprogramma Uk & Puk. Hierin komen allerlei thema’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, feestdagen, beroepen of het krijgen van een broertje of zusje. We houden u goed op de hoogte van het thema. De ‘thuistas’ helpt hierbij. Hierin zitten materialen zodat u zelf ook aan de slag kunt als u dat leuk vindt. Elk thema sluiten we af met een activiteit waarbij u van harte welkom bent.

Spelen met vriendjes bij peuteropvang De Toverberg

Van alle vaardigheden die peuters bij ons leren, zijn naast taalstimulering de sociale vaardigheden misschien wel het allerbelangrijkste. Kinderen die spelen in een groep leren veel: van elkaar en van anderen, zoals behulpzaam te zijn, luisteren, stop zeggen en grenzen aan te geven. Binnen de veilige omgeving van de peuteropvang kunnen ze op ontdekkingsreis naar hun talent.

Peuteropvang De Toverberg zit in het gebouw van de basisschool

We werken nauw samen met basisschool De Vliedberg. We zitten zelfs in hetzelfde pand. Heel erg handig, want daardoor kunnen we gebruikmaken van de gymzaal en het buitenterrein. We laten de kinderen graag ravotten. Met ballen spelen. Klauteren. Fietsen. Rennen. Veel bewegen is goed voor de motoriek en gezond.

Een soepele overgang naar de basisschool

De meeste peuters die bij ons komen, gaan als ze vier jaar worden naar basisschool De Vliedberg. Het fijne is dat ze de omgeving, de leerkracht van groep 1 en de andere kinderen dan al kennen. Door onze nauwe samenwerking met school, kunnen we voor een goede doorgaande ontwikkelingslijn zorgen.

Komt u een keer langs?

Bel gerust voor een afspraak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw kind. Neem uw peuter alvast mee als u langskomt. Dan kan hij of zij fijn tijdens dit bezoek meespelen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 161969069

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 42 73 04

Adres

Korne 180
3068 GN Rotterdam
Zevenkamp
  • Nienke-van-Rijmenam-300x300.jpg

    Hubert van Vliet

    Locatiemanager