Kinderopvang

Peuteropvang Duinroosje

Peuteropvang Duinroosje in Den Haag Duindorp

Introductie

Duinroosje is voor peuters (2,5 – 4 jaar) in Scheveningen dé plaats om spelenderwijs te leren. Onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers krijgt uw kind alle belangrijke vaardigheden mee. Als kers op de taart maakt het ook kennis met de Engelse taal.

Samen met openbare basisschool de Tweemaster

Vlakbij de haven en het strand staat het gebouw van openbare basisschool de Tweemaster. Een licht, knus en overzichtelijk pand. Hier vindt u ook Duinroosje. Om het gebouw heen is een groot speelplein, waardoor de peuters lekker kunnen buitenspelen. Met ook nog eens een speeltuin en kinderboerderij in de buurt, valt er genoeg te ontdekken!

Alle ruimte om te ontwikkelen

Uw peuter krijgt bij Duinroosje alle ruimte om zijn of haar eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Onze medewerkers vangen uw kind niet alleen op, maar geven uw peuter volop de vrijheid om de wereld en zichzelf te ontdekken. Want naar ons idee heeft elk kind honderd talen, honderd manieren om zich te uiten en te ontplooien. Bij ons kan uw kind ze allemaal gebruiken. In eigen tempo. Op eigen kracht.

Spelend leren bij Duinroosje

Natuurlijk geven wij uw peuter de basis die nodig is om straks klaar te zijn voor de basisschool. Dat doen we door uw kind te laten spelen. Want peuters leren door te spelen. Alle belangrijke ontwikkelingsgebieden worden met spel gestimuleerd. En bij Duinroosje gaan we nog een stap verder. We laten kinderen al vroeg kennismaken met de Engelse taal.

Zelfde omgeving

Duinroosje zit dus in hetzelfde gebouw als OBS de Tweemaster. Ook kinderdagverblijf Grote Beer zit bij ons in. Aan de overkant vindt u BSO Grote Beer. Zo kan uw kind van peuter tot scholier opgroeien in dezelfde omgeving.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 110239817

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 13 46 79

Adres

Tesselsestraat 114
2583 JM Den Haag
Duindorp
  • Avatar

    Sandra Rijpsma

    Locatiemanager