Kinderopvang

Peuteropvang Het Kiwinest

Speeltaalhuis Het Kiwinest in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

We zijn een peuterspeelzaal met heel veel aandacht voor taal. Zodat uw kind geen taalachterstand heeft als het naar de basisschool gaat. Brengt u uw kind twee ochtenden of vier ochtenden (doelgroepkinderen) per week naar speeltaalhuis Het Kiwinest? Uw kind is van harte welkom bij ons. Kom gerust een keer kijken!

Taalontwikkeling voor peuters bij speeltaalhuis Het Kiwinest

Peuters zijn ontzettend leergierig en ze leren nog zo gemakkelijk. Het is geweldig om te zien dat de peuters die bij ons komen na een paar weken al meer woorden kennen. En meer lef hebben om zelf te praten. Als je iets als spelletje aanbiedt, dan willen ze zo graag hun best doen. We werken steeds met een thema. Zodat uw kind allerlei soorten begrippen leert. Dat thema komt terug in alle taalspelletjes die we doen. In het voorlezen. In de liedjes die we samen zingen. Je ziet gewoon dat het werkt.

Een ochtend spelen met andere peuters

U bent van harte welkom in ons lichte, gezellige lokaal. Daar ziet u in de ene hoek een paar peuters samen een toren bouwen en weer omgooien. In de andere hoek wordt op het speelkeukentje een ei gebakken voor de pop. Een paar peuters laat zich lekker voorlezen op de bank. En wie speelt daar met klei? Soms spelen we binnen. Of buiten in de zandbak of met de fietsjes. Soms doen we met de hele groep een spel. En op andere momenten mogen de kinderen kiezen wat ze het liefst willen doen. We maken er altijd een leuke ochtend van.

Het Kiwinest, een vertrouwde omgeving voor uw kinderen

Bij Het Kiwinest kunt u terecht voor het speeltaalhuis, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. En dat allemaal in basisschool IKC de Saffier. Heel gemakkelijk als u meerdere kinderen heeft. U heeft maar één adres om ze te brengen en op te halen. De kinderen groeien op in een vertrouwde omgeving. En de pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken nauw samen aan de ontwikkeling van uw kind.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 996426784

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 95 04 65

Adres

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
  • Erna-Maassen-bewerkt-300x300.jpg

    Erna Maassen

    Locatiemanager