Kinderopvang

Peuteropvang Kiezel en Kei

Peuteropvang in Bergambacht

Introductie

Bij Peuteropvang Kiezel en Kei maken we van elke dag een feestje voor je peuter. Samen met de pedagogisch medewerkers gaan de kinderen op stap naar bijvoorbeeld de bibliotheek, de winkel of de markt. Zo leert je peuter de wereld om zich heen kennen en wordt de overgang naar de basisschool zo vloeiend mogelijk. Ons houten gebouw is heel sfeervol en gezellig, waardoor je kind zich er snel thuis voelt.

Uk & Puk

We stimuleren de taalontwikkeling van je kind door met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk te werken. Samen met pop Puk benoemen we begrippen, zingen we liedjes of lezen we voor aan de peuters. Sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren we door kinderen samen te laten spelen. Zo leren ze vriendschappen te sluiten, voor zichzelf op te komen en gevoelens te uiten.

Iedere dag een frisse neus

Door een paar spetters laten we ons niet tegenhouden. Het liefst gaan we elke dag naar buiten. Dan gaan we naar de dierenweide in de buurt of we maken een uitstapje naar de speeltuin of naar de winkel. Op ons ruime buitenterrein kan je kind lekker kruipen, verstoppertje spelen of fietsend de boel verkennen. Het terrein is groot, met aan alle kanten een speelplek.

Naar school op dezelfde plek

Samen met het kinderdagverblijf, de basisschool en de buitenschoolse opvang vormen we een integraal kindcentrum. We delen niet alleen de ruimtes, maar we hebben ook veel contact met elkaar. Als je kind straks naar school gaat, voelt de plek al vertrouwd. En wij zorgen voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 271531794

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 289 27 89

Adres

Bloemengaarde 39a
2861 VM Bergambacht
  • Avatar

    Marjolein Buskop-Goes

    Locatiemanager