Kinderopvang

Peuteropvang Waterwin

Peuteropvang Waterwin in Utrecht Leidsche Rijn

Introductie

Peuteropvang Waterwin: een leuke en leerzame plek voor uw peuter. De lokalen zijn ingericht met verschillende hoeken: een leeshoek, een bouwhoek, het atelier en de huishoek. Genoeg te doen dus! In het gebouw is een speellokaal waar uw peuter mee kan doen met gym.

Welkom bij Waterwin!

Peuteropvang Waterwin is een locatie waar Voorschoolse Educatie (VE) wordt aangeboden en waar werken we met gemengde groepen. Dit betekent dat kinderen met én zonder doelgroepindicatie samen in een groep zitten. Op een spelende manier ontwikkelen zij hun vaardigheden. Hierin is veel aandacht voor de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Ook leren de peuters omgaan met verantwoordelijkheden en met andere kinderen. De groepen zijn gemengd en vormen zo een goede afspiegeling van de wijk. De activiteiten die we doen, zijn afgestemd op de interesses en belevingswereld van de kinderen.

Waterwin werkt Kaleidoscopisch

Met het Voorschoolse Educatie (VE)-programma Kaleidoscoop bereiden wij uw kind op speelse wijze voor op de basisschool. Kaleidoscoop is een speciaal programma dat erop gericht is de ontwikkeling van kinderen tussen 2,5 en 4 jaar te volgen en te stimuleren. De pedagogisch medewerkers die Voorschoolse Educatie uitvoeren, zijn opgeleid om goed te kijken naar wat kinderen met een (dreigende) ontwikkelingsachterstand ondernemen en wat ze interessant vinden. Twee keer per jaar wordt KIJK! ingevuld, een kindvolgmethode om uw peuter te observeren. De uitkomsten worden dan ook met u besproken.

Op pad

Natuurlijk gaan we er ook graag op uit! Dat doen we samen met u. Naar de bouwspeeltuin, de bosspeeltuin, naar de bibliotheek of het museum bijvoorbeeld!

In verband met drukte op breng- en haalmomenten, adviseren wij u op de fiets te komen.
We werken samen met: OBS Waterrijk, De Ridderhof en Hof ter Weide.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 183466421

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 13:35
Dinsdag
08:15 - 13:35
Woensdag
08:15 - 13:35
Donderdag
08:15 - 13:35
Vrijdag
08:15 - 13:35
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 41 87 91 86

Adres

Musicallaan 104
3543 BT Utrecht
Leidsche Rijn
  • Avatar

    Mirjam de Boode

    Locatiemanager