Introductie

GeboorteHotel Haga kun je zonder medische indicatie bevallen en is dé plek in Den Haag om na je bevalling aan te sterken. Hier krijg je van onze kraamverzorgenden 24 uur per dag de zorg die je nodig hebt. Elke dag voeren we alle belangrijke controles uit, bij je pasgeboren kindje en bij jou. Ook krijg je meteen antwoord op al je belangrijke vragen.

Alles wat je nodig hebt

Wij weten als geen ander aan welke zorg je na je bevalling behoefte hebt. Onze kamers zijn daarom sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er staan twee comfortabele eenpersoonsbedden, voor je partner en jou, en een bedje voor je baby. De badkamer is ruim en voorzien van een douche en toilet. In elke kamer is er een commode met verzorgingsproducten voor je baby, een kast voor je spullen, een koelkastje en een TV. Ook is er overal gratis WiFi.

Aansterken begint met goed eten

Goed eten is ontzettend belangrijk, zeker in die periode na de bevalling. Tegelijkertijd heb je vaak al genoeg aan je hoofd, dus is zelf voor eten zorgen niet altijd even makkelijk. Bij ons kun je je eten daarom laten verzorgen. We serveren dan elke dag een heerlijk, gevarieerd menu bij je op de kamer. Je kunt er ook voor kiezen om zelf maaltijden mee te nemen en op te warmen in de magnetron.

Informatieavond

Ben je benieuwd wat je kan verwachten? Kom dan naar onze informatieavond, waar zorgconsulenten en kraamverzorgenden je informeren over alle mogelijkheden rondom je bevalling en de zorg daarna. Je krijgt een rondleiding en we vertellen je alles wat je moet weten over een eventueel verblijf in het geboortehotel. Een informatieavond is van 19.00 tot 20.30 uur bij het GeboorteHotel Haga (3e etage Juliana Kinderziekenhuis).

 • Woensdag 3 januari
 • Dinsdag 13 februari
 • Donderdag 28 maart
 • Dinsdag 7 mei
 • Woensdag 19 juni
 • Donderdag 1 augustus
 • Dinsdag 10 september
 • Woensdag 23 oktober
 • Woensdag 11 december

Meer informatie

Wat zijn de bezoekuren?

Kraamvisite kan dagelijks tussen 09:00 en 21:00 op bezoek komen. We adviseren moeders en kinderen wel om tussen 13:00 en 15:00 te rusten.

Voor wie gelden de bezoekuren?

Die gelden voor de kraamvisite en de kinderen een persoon, vaak de partner, mag overnachten.

Kan ik makkelijk parkeren?

Zeker! Parkeren kan in de parkeergarage. Die is bereikbaar via de Leyweg en via de Dedemsvaartweg.

Wat kost mijn verblijf?

Per uur betaal je €5,10 aan Wettelijke Eigen Bijdrage (WEB). Als je een dag in GeboorteHotel Haga verblijft, ben je er uiteraard de volledige 24 uur. Toch brengen we maximaal 8 uur per dag in rekening. Daarnaast betaal je €20,10 per dag aan servicekosten voor het gebruik van materialen en faciliteiten. Dat bedrag wordt niet vergoed door je verzekeraar.

Een dag in GeboorteHotel Haga kost je dus €60,50, behalve als je verzekeraar de WEB vergoedt omdat je aanvullend verzekerd bent. Check je verzekeringspolis om erachter te komen wat jij precies kwijt bent. Eten is wel voor eigen rekening.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
00:00 - 24:00
Dinsdag
00:00 - 24:00
Woensdag
00:00 - 24:00
Donderdag
00:00 - 24:00
Vrijdag
00:00 - 24:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 282 62 30 e-mail deze locatie

Voor vragen over onze hulpverlening

Adres

Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag
Leyenburg
 • Avatar

  Liesbeth Brakenhoff

  Medewerker