Shutterstock 2130147953 (1)

De beste zorg tijdens onvergetelijke dagen

Kraamzorg bij gro-up

Niet alleen elke baby is uniek, elke zwangerschap is dat ook. Dankzij onze tientallen jaren ervaring, kunnen we samen met jou bepalen wat het beste bij je past.

Een kraamverzorgende is zoveel meer dan degene die na de geboorte de beschuit met muisjes smeert. Op de kraamverzorgende kun je terugvallen als je het zelf even niet weet. Zo wordt die periode na de bevalling zo fijn en zorgeloos mogelijk. We geven je partner en jou alle belangrijke instructies en tips. Zo begeleiden we jullie bij al die eerste stappen samen.

Wat is kraamzorg?

Kraamzorghotel, geboortecentrum of thuis?

Bij gro-up bieden we kraamzorg bij jou in de buurt op de manier die het beste voelt. We kunnen je verzorgen in een van onze kraamzorghotels of bij jou thuis.

Uniek in de regio: je kunt bij ons een verblijf in een kraamzorghotel ook combineren met kraamzorg thuis.

Kraamzorg regio Rotterdam

Onze kraamverzorgenden in Rotterdam komen al jaren over de vloer van Rotterdamse gezinnen. En niet alleen in Rotterdam. Ook in Capelle aan den IJssel, gemeente Zuidplas, Schiedam en Vlaardingen.

Samen gaan we op zoek naar het perfecte kraamzorgtraject voor jullie. Er is van alles mogelijk.

Shutterstock 627695981
Kraamhotel Noord Vrouw En Kind

Kraamzorg regio Den Haag

Wij bieden al jaren kraamzorg aan voor Haagse gezinnen. Ook zijn we actief in Scheveningen, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Delft en Midden-Delfland.

Waar je ook woont, we zijn altijd dichtbij en doen er alles aan om jullie zoveel mogelijk te laten genieten van de bijzondere tijd die eraan komt.

Schrijf je in voor gro-up kraamzorg

Ontdek wat een kraamverzorgende doet

Je kinderopvang al geregeld?

Veelgestelde vragen

Na je inschrijving

Nadat je je inschrijft, neemt onze zorgconsulent contact met je op.

Tussen de 28ste en 32ste week van je zwangerschap komt zij bij je langs om met je te overleggen over alles wat belangrijk is:

  • je behoeften en wensen;
  • je gezinssituatie;
  • eventuele bijzonderheden.

Samen bepalen jullie hoeveel uur kraamzorg goed voelt.

De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat ze bij je achterlaat. Zij blijft daarna je vaste aanspreekpunt.

Hoe zit het met Kraamzorg Rotterdam en KraamzorgNU?
Een nieuwe naam, evenveel ervaring

De naam gro-up is nog relatief nieuw binnen de wereld van kraamzorg. Maar onze mensen trekken al jaren samen op om ouders en kinderen op verschillende plekken in Zuid-Holland de beste zorg te bieden.

Vroeger deden we dat onder de namen Kraamzorg Rotterdam e.o. en KraamzorgNU.

Behalve onze naam hebben we niet zoveel veranderd. We hebben door de jaren heen al veel ouders verblijd met onze zorg en vinden het geweldig om dat te blijven doen.

Over gro-up

Met gro-up bouwen we samen met gezin en buurt aan een wereld waarin iedereen de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. We bieden kinderen de kansen die ze verdienen. En met onze kraamzorg doen we dat vanaf de geboorte. Want het mooiste uit jezelf halen, begint helemaal bij het begin.

Meer vragen over kraamzorg

Bekijk op deze pagina veelgestelde vragen over kraamzorg bij gro-up.