Shutterstock 714484453

Niet alleen elke baby is anders,
elke zwangerschap is dat ook.
Wat past bij jouw zwangerschap?

Groeiruimte begint aan het begin. Met gro-up kraamzorg krijgen kinderen vanaf dag 1 alle groeiruimte.

Bij gro-up zorgen we dat iedereen dezelfde kansen krijgt. Daar beginnen we al mee voor je geboren wordt. Wij helpen aanstaande ouders om het leven van hun kind zo goed mogelijk te laten beginnen.

22 0430 GU Gruppets Website Kraamzorg 01Groot

Kraamzorg Rotterdam e.o.

Kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp, onderwijs: gro-up is al de steun op veel momenten in het groeipad van een kind. Met de overname van Kraamzorg Rotterdam e.o., komt daar in 2022 ook de periode vanaf vlak voor de geboorte en net daarna bij. Ontdek hier meer over kraamzorg.

Kraamzorg die bij je past

Niet alleen elke baby is anders, elke zwangerschap is dat ook. Wij hebben samen tientallen jaren kraamervaring en weten daarom dat elke kraamtijd uniek is. Daarom bepalen we samen met de moeder wat het beste bij haar unieke zwangerschap past.

Welke kraamzorg past bij jou?

Kraamzorg is meer dan de verzorgende die de eerste dagen na de geboorte de beschuit met muisjes smeert. De kraamverzorgende helpt je je kind te begrijpen. En geeft handige tips voor kersverse ouders. Bij Kraamzorg Rotterdam e.o. op de manier bij jou past. Want naast de kraamverzorgenden thuis, zijn er geboortehotels en kraamzorghotels. Natuurlijk in Rotterdam, maar ook in Den Haag en Delft.

Welke kraamzorg bij jou past, ontdek je op de site van Kraamzorg Rotterdam. Want Kraamzorg Rotterdam e.o. blijft haar diensten aanbieden onder de eigen naam. Binnenkort vindt je alles over gro-up kraamzorg op deze site.