gro-up volwassenen drinken koffie op straat

Met elkaar werken we aan fijne, krachtige en sociale buurten

gro-up ondersteunt bewoners, ondernemers en de omgeving om samen het mooiste uit de eigen buurt te halen

Met buurtwerk willen we samen met jou het welzijn van bewoners en de sociale kwaliteit van de buurt verbeteren. We verbinden en inspireren buurtgenoten en bieden hulp, ruimte en middelen. Onze jongerenwerkers ondersteunen en begeleiden jongeren in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling naar volwassenheid. We doen dit in Aalsmeer, Dordrecht, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Wassenaar, Woerden en Zoetermeer.

gro-up buurtwerk gruppets
Direct naar

Buurtwerk verbindt jouw buurt

gro-up zet zich in voor (veer)krachtige, betrokken en vitale buurten en wijken. Waar buurtgenoten samenwerken, samenleven en samen de buurt prettiger en mooier maken. Met elkaar creëer je een vertrouwde omgeving om te groeien. Een buurt waarin bewoners meedoen, elkaar kennen en helpen. Ieder op zijn of haar eigen manier. gro-up ondersteunt met een bevlogen team en een verbindende aanpak. Zo werken we samen aan het welzijn van jongeren, volwassenen en ouderen. Aan de leefbaarheid van en het plezier in je eigen buurt.

gro-up volwassenen buurtwerk

Alles in, met en voor de buurt

gro-up gelooft in een sterke en betrokken samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. De eigen wijk en buurt; dat is de plek waar de samenleving binnenkomt. Hier wil gro-up met bewoners en ondernemers – met jou – het verschil maken. We ondersteunen vrijwilligers en buurtinitiatieven en brengen vraag en aanbod bij elkaar. We stimuleren jong en oud om talenten te ontdekken en in te zetten. Zo werken we samen aan leefbare en sociale buurten.

In iedere buurt zijn mensen met prachtige ideeën over hoe het beter kan. gro-up maakt bewoners wegwijs zodat hun ideeën werkelijkheid worden. Zo wilden jongeren uit Rotterdam hun skatebaan veiliger en uitdagender maken. Dat hebben we samen voor elkaar gekregen. En zijn er actieve senioren die iets voor anderen wilden betekenen. Dat regelen we met elkaar. Onze buurtwerkers zijn aanjagers en verbinders.

Volwassenenwerk, jeugd- en jongerenwerk

Met buurtwerk is gro-up actief in Aalsmeer, Dordrecht, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Wassenaar, Woerden en Zoetermeer. We ondersteunen met volwassenenwerk, jeugd- en jongerenwerk. Waar moet je dan aan denken? Buurtwerk versterkt de opvoedvaardigheden van ouders en ondersteunt jongeren en kinderen in het ontwikkelen van hun talenten. We bieden jongeren coaching aan als ze vastlopen op school, thuis of in hun vrije tijd. Maar we doen nog veel meer in, met en voor de buurt.

Buurtwerk bij gro-up

Buurtwerk is maar één onderdeel van gro-up. gro-up verbindt kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Op die aansluitende terreinen bieden we advies en ondersteuning. We voelen ons verantwoordelijk voor elke stap op het groeipad van een kind. Van zwangerschap tot zelfstandigheid. Onderdeel zijn van gro-up biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk. Bovendien zijn veel administratieve taken centraal goed geregeld. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op buurtwerk.

Hoe kunnen wij jouw buurt helpen? Je vindt meer informatie over onze ondersteuning op In de buurt. Daar lees je ook de verhalen over wat we met elkaar in andere buurten hebben bereikt.