Shutterstock 172408802

Kraamzorg Den Haag

De beste zorg voor ieder gezin in de regio Den Haag.

Wij bieden al jaren kraamzorg aan voor Haagse gezinnen. Tot voor kort onder de naam KraamzorgNU, tegenwoordig als gro-up kraamzorg. Ons team deskundige kraamverzorgenden is verspreid over heel Den Haag. Daarnaast zijn we actief in Scheveningen, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Delft en Midden-Delfland. Dus waar je ook woont, we zijn altijd dichtbij en doen er alles aan om jullie zoveel mogelijk te laten genieten van de bijzondere tijd die eraan komt.

Kraamzorg in onze hotels

Elke zwangerschap is anders en elk kind is uniek. Dus wat er nodig is, verschilt per gezin. We verlenen onze kraamzorg daarom op verschillende manieren.

Je kunt er voor kiezen om verzorgd te worden in GeboorteHotel Haga. Daar krijg je dag en nacht kraamzorg in je eigen kamer met alle privacy die je zoekt.

In de kamer staat ook een extra bed, want het is tijdens die eerste nachten natuurlijk heel fijn en belangrijk om je naasten bij je te hebben.

Testimonial Kinderdagverblijf Dordrecht

Kraamzorg thuis

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je volledige kraamtijd thuis verzorgd te worden. De kraamverzorgende komt dan op vaste momenten bij je langs voor alle belangrijke controles.

Ook word je ondersteund bij de voeding en krijg je antwoorden op al je vragen. Dit is uiteraard ook geval wanneer in je in hotel verblijft.

Update: Momenteel is het erg druk bij onze thuis kraamzorg. Er is meer beschikbaarheid in onze kraamzorghotels.

Of een combinatie van beide

Uniek in de regio: je kunt er ook voor kiezen om de eerste paar dagen in het geboortehotel te verblijven en daarna thuis kraamzorg te ontvangen.

In een gesprek met onze zorgconsulent bespreken we samen wat het beste bij jullie situatie past. We stellen dan het perfecte kraamzorgtraject samen. Daarna hoef jij er niet meer over na te denken. Wij zorgen ervoor dat alles goedkomt.

Wat is kraamzorg?

Een veilige kraamtijd

Het allerbeste begin voor jou en je kind, daar willen wij voor zorgen. En dat doen we onder andere door bij jullie allebei alle medische controles uit te voeren. Elke dag checken we de temperatuur en het gewicht van je baby. Ook houden we bij of je baby goed slaapt, drinkt, plast, poept en of je kind alert is.

Bij jou controleren we de baarmoederstand en meten we je temperatuur. Ook houden we in de gaten of je niet te veel bloed verliest en controleren we eventuele hechtingen. Je verloskundige is medisch verantwoordelijk tijdens je kraamtijd, dus wij zorgen ervoor dat we alle belangrijke informatie met elkaar delen.

Maak kennis met jouw zorgconsulente

Author
Zorgconsulente regio Haaglanden Wies

"Bij vragen kun je altijd bij mij terecht. Of het nu gaat over benodigde spulletjes voor je baby, wat je kunt verwachten van de kraamtijd en onze kraamverzorgende of over de kosten. Jouw wensen en vragen staan centraal. Met mijn achtergrond als Sociaal Werker in de regio weet ik de weg goed te vinden als je extra hulp nodig hebt in jouw situatie. Samen maken we jullie kraamtijd tot een bijzondere ervaring."

Je kinderopvang al geregeld?