De voordelen van een hotel

Die eerste dagen na je bevalling zijn heel bijzonder, maar ook best spannend. Door in een van onze hotels te verblijven, verzeker je jezelf dag en nacht van de beste zorg. Je bent dan 24 uur per dag in handen van onze ervaren kraamverzorgenden. Zij nemen in die eerste dagen de zorg voor je baby op zich en geven tips over de dagelijkse verzorging. Zo geven we jou de rust om op krachten te komen en kun je zoveel mogelijk genieten van je kraamtijd.

Kies je voor een van onze hotels, dan verblijven je baby, je partner en jij op een eigen comfortabele kamer. De kamer wordt elke dag schoongemaakt, je bed wordt verschoond en je handdoeken verwisseld. Op je kamer vind je een wiegje, commode, radio, televisie, telefoon, koelkast en WiFi. Wij kunnen ontbijt, lunch en diner op je kamer serveren, maar je kunt ook zelf maaltijden meenemen.

Je kan in elke ruimte bezoek ontvangen. En in elke kamer staat een extra bed, dus je partner kan bij je blijven slapen. Heb je andere kinderen en wil je die dichtbij je houden tijdens je kraamperiode? Dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Verschillende soorten hotels

Niet al onze hotels zijn precies hetzelfde. We hebben geboortehotels, een geboortecentrum en een kraamzorghotel. In GeboorteHotel Haga en Geboortecentrum Sophia heb je ook de mogelijkheid om te bevallen, onder begeleiding van je eigen verloskundige. Als je voor het KraamzorgHotel Noord of GeboorteHotel Maasstad kiest, beval je in het ziekenhuis (of thuis) en maak je daarna de overstap naar het hotel. Onze geboortehotels en het geboortecentrum vind je heel dichtbij het ziekenhuis. KraamzorgHotel Noord is tien minuutjes rijden vanaf het ziekenhuis.

Combineer met kraamzorg thuis

Uniek in onze regio: je kunt bij gro-up de zorg in een geboorte-/kraamzorghotel en thuis combineren. Je overnacht dan de eerste nacht(en) in het hotel, daarna komen we thuis bij je langs. Je kraamverzorgende in het hotel en thuis zijn verschillend, maar we zorgen voor een goede overdracht. Zo is de kraamverzorgende thuis meteen van alle belangrijke zaken op de hoogte.