Buurtwerk

Huis van de Wijk Het Lage Land

Huis van de Wijk Het Lage Land in Rotterdam Het Lage Land

Introductie

Huis van de wijk Het Lage Land

Elke Rotterdamse wijk heeft een Huis van de Wijk. Deze centrale plek voor ontmoeting, ontwikkeling, ondersteuning en meedoen is er voor bewoners, sociaal ondernemers, professionals en wijkpartijen. Bewoners kunnen gebruikmaken van uiteenlopende activiteiten en diensten. En ze kunnen zelf iets organiseren. Zoals een wijkmaaltijd, taalcursus, sportprogramma, talentenworkshop of een klus- en tuinteam. We omarmen elk goed idee, dus kom langs, bel of e-mail als jij ergens aan denkt.

Participeren, leren en ontmoeten in Het Lage Land

In de Huizen van de Wijk gaan we samen met vrijwilligers, stagiaires en buurtbewoners aan de slag. Enthousiaste vrijwilligers doen hier werkervaring op. Bijvoorbeeld als gastheer of -vrouw, baliemedewerker, medebeheerder, schoonmaker of conciërge. Certificaten als Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlening en EHBO kunnen daarbij ook behaald worden. Wil je een Huis van de Wijk bezoeken of contact opnemen met een Huis van de Wijk? gro-up heet je van harte welkom.

Meer informatie

Openingstijden

De openingstijden verschillen per seizoen. De meest actuele openingstijden vind je op de Facebookpagina van het Huis van de Wijk – Het Lage Land.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 13:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres

Remmet van Milplaats 15
3067 AN Rotterdam
Het Lage Land

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!