Buurtwerk

Speeltuin Taka TukaLand

Speeltuin Taka TukaLand in Rotterdam Zevenkamp

Introductie

Speeltuin Taka-TukaLand

Zin om je helemaal uit te leven in de buitenlucht? Dat kan in natuurspeeltuin Taka-TukaLand! Kom klimmen op de klimheuvel of rennen door de wilgentunnel. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterzone en behalve de natuurspeeltuin vind je hier ook de Taka-TukaTuin. Daar kunnen alle kinderen met groene vingers lekker in de aarde wroeten, zaaien, verzorgen en oogsten.

Voor alle kinderen

De speeltuin is zo ingericht dat iedereen er heerlijk kan spelen, of je nou wel of geen beperking hebt. Zo staat er een draaimolen waar je ook met een rolstoel in kunt en zijn er paden aangelegd waar een rolstoel zonder moeite over heen kan. Geen kind hoeft dus iets te missen.

Hard op zoek naar hulp

Elke woensdagmiddag organiseren we met buurtbewoners leuke kinderactiviteiten. Denk daarbij aan knutselen of spelletjes. Maar er is nog veel meer mogelijk. Heb jij een leuke activiteit in gedachten? Laat het weten! We gaan er graag mee aan de slag.

We zijn ook hard op zoek naar buurtbewoners die willen mee helpen. Dat kan al voor één dagdeel per week. Zo kan de speeltuin de hele week openblijven. Dan mag je toezicht houden en zorgen dat de speeltuin schoon, heel en veilig blijft. Want alleen dan kan iedereen blijven genieten van deze bijzondere speelplek.

Ook voor het vele ‘groen’ zoeken we hulp. Dus heb jij groene vingers en wil je ze lekker gebruiken? We zijn dolblij met alle hulp.

Meer informatie

Openingstijden

De openingstijden van de speeltuin verschillen per seizoen. De meest actuele openingstijden vind je op de Facebookpagina van Taka TukaLand.

Tarieven
  • Dagkaart - € 1,00 (vanaf 3 jaar)
  • Gezinspas - € 25,00 (ook geldig voor Avonturenspeeltuin Pietje Bell)
  • Groepspas - € 200,00 (scholen, kinderopvang en dergelijke)

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
12:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Adres

Cole Porterstraat 404
3069 ZD Rotterdam
Zevenkamp

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Jacqueline Stammeijer

    Medewerker