Introductie

Zoekt je kind na school naar wat uitdaging? KIDSclub IKC De Kasteeltuyn in Zoetermeer Palenstein is speciaal daarvoor. Onze opdracht: verzin zoveel mogelijk verschillende uitdagende activiteiten voor kinderen vanaf 9 jaar. En die kinderen verzinnen natuurlijk mee. Dat is het clubgevoel.

Maak kennis met KIDSclub IKC De Kasteeltuyn

Ken je de KIDSclub al? Je kunt het vergelijken met de buitenschoolse opvang (BSO). Alleen dan voor kinderen vanaf 9 jaar. Die hebben vaak behoefte aan wat meer zelfstandigheid. Bij de KIDSclub krijgen ze die. Zo mogen kinderen zelf meedenken over wat we gaan doen. Wordt het een silent disco, freerunworkshop of vogelhuisjes bouwen?

Zelfstandigheid betekent ook lekker zelf met een paar vrienden naar de skatebaan of op de fiets Palenstein in? Bij KIDSclub IKC De Kasteeltuyn mag je kind dat.

Lekker sportief

Bij onze KIDSclub zijn we dol op sporten en bewegen. Je ziet het al als je bij ons langskomt. Er zijn heel veel sportmogelijkheden rondom ons gebouw. Zoals een voetbalveld, een basketbalveld. En zelfs een heus Richard Krajicekveld bovenin het pand.

En ook als we in de zomervakantie uitjes doen, hebben we een voorkeur voor iets sportiefs. Denk aan suppen, klimmen, surfen, zwemmen.

Samenwerken in Zoetermeer

Bij een club doe je dingen samen. En ook als KIDSclub doen we veel samen. We zijn onderdeel van integraal kindcentrum (IKC) Kasteeltuyn. Daarin werken we samen met het kinderdagverblijf, de peuteropvang, BSO en de basisschool. En in de zomervakantie organiseren we veel activiteiten samen met de andere KIDSclubs van gro-up in Zoetermeer. Zo kunnen we nog leukere dingen doen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 471028149

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 45 73 94 69

Adres

Rakkersveld 139
2722 BN Zoetermeer
  • Avatar

    Mandy Stuger

    Locatiemanager