2B AFG 200926 SWKG COKD MN Villadehogehoed 046

Zorgzaam en speels
kinderdagverblijf
voor baby's en dreumesen

Zorgzaam en speels kinderdagverblijf voor baby’s en dreumesen

Voor het eerst echt van huis. Een kinderdagverblijf is voor veel kinderen en ouders een hele stap. gro-up zorgt voor een veilige, zorgzame en speelse omgeving. Kinderen, van 6 weken oud tot ze naar de basisschool gaan, kunnen hier onbekommerd met elkaar ontdekken, groeien en spelen.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Een dag op het kinderdagverblijf heeft regelmaat en structuur. Dat voelt vertrouwd voor kinderen. Er zijn vaste zorg- en rustmomenten, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Daarnaast is er natuurlijk veel tijd om te spelen en te ontdekken. Hier doen kinderen eerste ervaringen op en leren ze nieuwe vaardigheden. Ze ontwikkelen zich, groeien op in verwondering. Ze ontdekken wat ze leuk vinden, wat je allemaal samen kunt doen, hoe je een ander kunt helpen. Een heerlijke en heel belangrijke tijd voor je kind. Daar zijn we ons zeer van bewust.

Wennen aan een nieuwe omgeving

Voor baby’s is het kinderdagverblijf een overgang naar een heel andere omgeving. Een nieuwe ruimte, andere geluiden, andere volwassenen en nog onbekende kinderen. Al die nieuwe ervaringen kunnen in het begin best spannend zijn. Maar nieuwe ervaringen bieden kinderen wel alle kans en ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Ieder kind is anders en reageert anders. gro-up creëert de veilige omgeving waarin kinderen de groeikansen krijgen om het mooiste uit zichzelf te halen.

In de omgeving waar je woont en leeft

De kinderdagverblijven van gro-up zijn onderdeel van de omgeving waarin je woont en leeft. We werken samen met de scholen, verenigingen en met de buurt. Elk kinderdagverblijf is anders. Onze bevlogen, enthousiaste en professionele pedagogisch medewerkers creëren een eigen omgeving, waarin kinderen zich blij, veilig en uitgedaagd voelen.

Eigenlijk op zoek naar iets anders?

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een kinderopvang locatie?

Op deze pagina kun je naar een kinderopvang locatie in jouw buurt zoeken. Op de pagina van de locatie klik je op de knop ‘Direct inschrijven’ om in het inschrijfportaal te komen.

Meer veelgestelde vragen

Bekijk hier veelgestelde vragen over gro-up kinderopvang. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan hier contact op via het contactformulier of bel met onze klantenservice.