2B AFG 200926 SWKG COKD MN Villadehogehoed 046

Zorgzaam en speels
kinderdagverblijf
voor baby's en dreumesen

Zorgzaam en speels kinderdagverblijf voor baby’s en dreumesen

Voor het eerst echt van huis. Een kinderdagverblijf is voor veel kinderen en ouders een hele stap. gro-up zorgt voor een veilige, zorgzame en speelse omgeving. Kinderen, van 6 weken oud tot ze naar de basisschool gaan, kunnen hier onbekommerd met elkaar ontdekken, groeien en spelen.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Een dag op het kinderdagverblijf heeft regelmaat en structuur. Dat voelt vertrouwd voor kinderen. Er zijn vaste zorg- en rustmomenten, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Daarnaast is er natuurlijk veel tijd om te spelen en te ontdekken. Hier doen kinderen eerste ervaringen op en leren ze nieuwe vaardigheden. Ze ontwikkelen zich, groeien op in verwondering. Ze ontdekken wat ze leuk vinden, wat je allemaal samen kunt doen, hoe je een ander kunt helpen. Een heerlijke en heel belangrijke tijd voor je kind. Daar zijn we ons zeer van bewust.

Wennen aan een nieuwe omgeving

Voor baby’s is het kinderdagverblijf een overgang naar een heel andere omgeving. Een nieuwe ruimte, andere geluiden, andere volwassenen en nog onbekende kinderen. Al die nieuwe ervaringen kunnen in het begin best spannend zijn. Maar nieuwe ervaringen bieden kinderen wel alle kans en ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Ieder kind is anders en reageert anders. gro-up creëert de veilige omgeving waarin kinderen de groeikansen krijgen om het mooiste uit zichzelf te halen.

In de omgeving waar je woont en leeft

De kinderdagverblijven van gro-up zijn onderdeel van de omgeving waarin je woont en leeft. We werken samen met de scholen, verenigingen en met de buurt. Elk kinderdagverblijf is anders. Onze bevlogen, enthousiaste en professionele pedagogisch medewerkers creëren een eigen omgeving, waarin kinderen zich blij, veilig en uitgedaagd voelen.

Eigenlijk op zoek naar iets anders?

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een kinderopvang?

Er is altijd een kinderdagverblijf van gro-up in de buurt. In de provincies Zuid-Holland en Utrecht zijn er meer dan 300 locaties voor kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Vind het kinderdagverblijf in jouw omgeving en bij je school. Zoek op plaats of postcode en neem alvast een kijkje op de locatie.

Direct inschrijven of meer informatie?

Bij de locaties lees je hoe je jouw kind kunt inschrijven. Dat kan al tijdens je zwangerschap. Wil je eerst meer informatie over de kinderdagverblijven van gro-up? Dan kun je rechtstreeks met ons bellen: 010 286 27 77. Of je vult het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.