gro-up kind verven

Buitenschoolse opvang
altijd dichtbij school en thuis

De BSO van gro-up is leuk, leerzaam en veilig

Tussen thuis en school is er van alles te doen en te beleven. De buitenschoolse opvang (BSO) van gro-up is leuk, leerzaam en veilig. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier met elkaar spelen, ontdekken, leren en groeien. Je moet niks, je kan veel. Vóór school, na school en soms tussen de middag.

Na schooltijd

De BSO’s van gro-up zijn altijd dichtbij school en thuis. We maken deel uit van jouw buurt en werken met veel scholen samen. Kinderen zijn welkom na schooltijd en bij de meeste BSO’s ook vóór school.

De BSO’s zijn tijdens vakanties open. Heeft je school een studiedag? Ook dan zijn wij open.

Op veel locaties bieden we voorschoolse opvang aan. Je kunt je kind daar voor schooltijd brengen en op sommige locaties ontbijten we dan met elkaar. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen naar school en halen ze op. Als kinderen oud en zelfstandig genoeg zijn – en de route is veilig – mogen ze zelf naar school gaan. Dat gebeurt altijd in overleg. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden en openingstijden.

Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. We maken er met elkaar wel een leuke en uitdagende tijd van. De dag is gebaseerd op een vast ritme. Dat geeft houvast. Verder stemmen we de activiteiten af op de leeftijd en wensen van de kinderen. Wat wil je, wat kun je? Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek, creatief zijn? Even helemaal niks? Ook prima! In de vakanties hebben de BSO’s een speciaal vakantieprogramma.

Samen met ouders, school en buurt

De buitenschoolse opvang van gro-up is een veilige en gezonde omgeving. We zorgen ervoor dat kinderen het hier fijn vinden. We willen ze ook al spelend uitdagen om hun vaardigheden te verbeteren en zich sociaal te ontwikkelen. Dat doen we samen met ouders, school en buurt.

Eigenlijk op zoek naar iets anders?

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een buitenschoolse opvang?

Er is altijd een BSO van gro-up in de buurt. In de provincies Zuid-Holland en Utrecht zijn er meer dan 300 locaties voor buitenschoolse opvang (BSO) en voor kinderopvang en peuteropvang. Vind de BSO in jouw omgeving en bij je school. Zoek op plaats of postcode en neem alvast een kijkje op de locatie.

Direct inschrijven of meer informatie?

Bij de locaties lees je hoe je jouw kind kunt inschrijven. Wil je eerst meer informatie over de buitenschoolse opvang van gro-up? Dan kun je rechtstreeks met ons bellen: 010 286 27 77. Of je vult het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.