gro-up kind verven

Buitenschoolse opvang
altijd dichtbij school en thuis

De BSO van gro-up is leuk, leerzaam en veilig

Tussen thuis en school is er van alles te doen en te beleven. De buitenschoolse opvang (BSO) van gro-up is leuk, leerzaam en veilig. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier met elkaar spelen, ontdekken, leren en groeien. Je moet niks, je kan veel. Vóór school, na school en soms tussen de middag.

Na schooltijd

De BSO’s van gro-up zijn altijd dichtbij school en thuis. We maken deel uit van jouw buurt en werken met veel scholen samen. Kinderen zijn welkom na schooltijd en bij de meeste BSO’s ook vóór school.

De BSO’s zijn tijdens vakanties open. Heeft je school een studiedag? Ook dan zijn wij open.

Op veel locaties bieden we voorschoolse opvang aan. Je kunt je kind daar voor schooltijd brengen en op sommige locaties ontbijten we dan met elkaar. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen naar school en halen ze op. Als kinderen oud en zelfstandig genoeg zijn – en de route is veilig – mogen ze zelf naar school gaan. Dat gebeurt altijd in overleg. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden en openingstijden.

Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek

Buitenschoolse opvang is vrije tijd. We maken er met elkaar wel een leuke en uitdagende tijd van. De dag is gebaseerd op een vast ritme. Dat geeft houvast. Verder stemmen we de activiteiten af op de leeftijd en wensen van de kinderen. Wat wil je, wat kun je? Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek, creatief zijn? Even helemaal niks? Ook prima! In de vakanties hebben de BSO’s een speciaal vakantieprogramma.

Samen met ouders, school en buurt

De buitenschoolse opvang van gro-up is een veilige en gezonde omgeving. We zorgen ervoor dat kinderen het hier fijn vinden. We willen ze ook al spelend uitdagen om hun vaardigheden te verbeteren en zich sociaal te ontwikkelen. Dat doen we samen met ouders, school en buurt.

Eigenlijk op zoek naar iets anders?

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een buitenschoolse opvang?

Op deze pagina kun je een buitenschoolse opvang in jouw buurt vinden. Op de pagina van de locatie klik je op de knop ‘Direct inschrijven’ om in het inschrijfportaal te komen.

Meer veelgestelde vragen

Bekijk hier veelgestelde vragen over kinderopvang, waaronder buitenschoolse opvang. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan hier contact op via het contactformulier of bel met onze klantenservice.