Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kiezel en Kei

Kinderdagverblijf in Bergambacht

Introductie

Aan de rand van Bergambacht, vlak bij de dierenweide, staat een authentiek en sfeervol pand. Daarin vind je ons kinderdagverblijf, waar kinderen tussen 0 en 4 een geweldige tijd beleven.

Jong en ietsje ouder

Wij werken met drie groepen. Een babygroep en twee groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Op de babygroep hebben we alle aandacht voor de allerjongsten. Zij kunnen in alle rust hun eerste ontdekkingen doen in het leven. Deze verdeling zorgt voor een fijne sfeer op alle groepen.

Extra aandacht voor taal

Bij Kiezel en Kei lezen we elke dag voor uit een boek en doen we spelletjes die met het thema van het boek te maken hebben. Daarbij is er veel aandacht voor taal. We voeren gesprekken met je kind en luisteren naar elkaar. Zo leert je kind spelenderwijs de verschillende kleuren, vormen, getallen en letters.

Volop sfeer

Ons houten gebouw is heel sfeervol en gezellig, waardoor je kind zich er snel thuisvoelt. We wisselen ons speelgoed regelmatig, zodat er voldoende uitdaging is voor ieder kind. Meestal doen we dit naar aanleiding van de wisseling van de thema’s.

En na al dat ‘leren’ is er niets lekkerder dan even flink bewegen. We hebben een eigen speelhal en gymzaal met glijbaan en speelmatten, dus ook als het buiten slecht weer is kunnen we helemaal losgaan.

Iedere dag een frisse neus

Door een paar spetters laten we ons niet tegenhouden. Het liefst gaan we elke dag naar buiten. Dan gaan we naar de dierenweide in de buurt of we maken een uitstapje naar de speeltuin of naar de winkel. Met de kinderen vanaf 3 jaar vinden we het heel leuk om bij de ouderen in zorgcentrum Slothoven op bezoek te gaan. Daar kun je zoveel van leren!

Op ons ruime buitenterrein kan je kind lekker schommelen op de schommel, graven in de zandbak, verstoppertje spelen of fietsend de boel verkennen. Het terrein is groot, met aan alle kanten een speelplek. Genoeg te doen.

Een vloeiende overgang naar school

We werken nauw samen met Basisschool Kiezel en Kei, maar overleggen ook vaak met andere scholen in de buurt. Zo zorgen wij voor een perfecte overgang als je kind naar de basisschool gaat. De bibliotheek maakt ook onderdeel uit van ons integraal kindcentrum.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 170390007

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 235 21 81

Adres

Dijklaan 67
2861 DW Bergambacht
  • Avatar

    Natascha de Jong

    Locatiemanager