Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kiezel en Kei

Kinderdagverblijf Kiezel en Kei in Bergambacht

Introductie

Extra aandacht voor taal bij kinderdagverblijf Kiezel en Kei

Iedere dag lezen we voor uit een boek en doen we spelletjes die met het thema van het boek te maken hebben. Daarbij is er veel aandacht voor taal. We voeren echt gesprekken met uw kind. En luisteren naar elkaar. Zo leert uw peuter spelenderwijs de verschillende kleuren, vormen, getallen en letters. Maar wel in zijn eigen tempo. Het belangrijkste is dat uw kind plezier heeft!

Sfeer, warmte en vertrouwen

Het houten gebouw is heel sfeervol en gezellig. Kinderen en ouders voelen zich hierdoor snel thuis. Regelmatig wisselen we van speelgoed zodat er voldoende uitdaging is voor ieder kind. Meestal doen we dit naar aanleiding van de wisseling van de thema’s. Na al dat ‘leren’ is er niets lekkerder dan bewegen. In onze speelhal en gymzaal met glijbaan en speelmatten is genoeg ruimte voor een sportieve uitspatting!

Iedere dag een frisse neus

Een uitstapje naar de speeltuin of het dierenpark. Op bezoek bij de ouderen in zorgcentrum Slothoven. De kinderen van kinderdagverblijf Kiezel en Kei zijn dagelijks buiten. Het ruime buitenterrein daagt uw kind uit om te ontdekken. Ravotten in de zandbak, kruipen door de wilgentunnel, verstoppertje spelen of fietsend de boel verkennen. Het terrein is lekker groot, met aan alle kanten een speelplek. Genoeg te zien dus voor uw ondernemende peuter! Ook de baby’s halen dagelijks een frisse neus.

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf Kiezel en Kei heeft drie groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Samenwerking

We werken samen met basisscholen OBS Kiezel en Kei en De Ark, het Centrum voor Jeugd en Gezin en logopedist Liselore Mesker.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 170390007

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 235 21 81

Adres

Dijklaan 67
2861 DW Bergambacht
  • foto-marjolein-ps-150x150.jpg

    Marjolein Buskop-Goes

    Locatiemanager