Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Trinoom

Speeltaalhuis IKC De Trinoom in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

“Mama, we hebben vandaag spelletjes gedaan. Dat was leuk! En ik mocht ook een keer de tikker zijn. Ruben was er ook. Hij is nu mijn vriend.”

Het is heerlijk om te horen wat uw kind allemaal doet. Spelen met andere kinderen, nieuwe dingen leren, knutselen. Alles om uw kind voor te bereiden op de basisschool. Welkom bij speeltaalhuis De Trinoom.

Is uw kind 2 jaar en woont u in de wijk Oosterheem?

Dan kan uw kind komen spelen bij speeltaalhuis De Trinoom. We bieden een programma aan van twee of vier ochtenden per week.

Extra aandacht voor taal in het speeltaalhuis

Ons speeltaalhuis is er speciaal om met kinderen te oefenen met de Nederlandse taal. Om meer woorden te leren, zinnen te maken en uitspraak te oefenen. We werken met het Piramideprogramma. Dit programma is speciaal voor jonge kinderen. Voor de taalontwikkeling en om sociale vaardigheden te leren. Dat doen we met thema’s en activiteiten die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen. Of de jaargetijden.

Lekker ravotten

In het speeltaalhuis leert uw kind zelfstandig spelen en werken. Een puzzel maken, knutselen, bouwen, kleien, buitenspelen. Wij werken met een mix van Montessori en moderne ontwikkelingsmaterialen.
Onze pedagogisch medewerkers helpen uw kind graag bij zijn of haar ontwikkeling. Door te observeren en ieder kind op een passende manier te begeleiden. Natuurlijk overleggen we regelmatig met u over hoe het met uw kind gaat.

Komt u een keer kijken bij speeltaalhuis De Trinoom?

U vindt ons lokaal in basisschool de Trinoom in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. We werken veel met deze school samen. Zo mogen de peuters soms een uurtje meedoen in de kleuterklas. Superspannend natuurlijk! En gaat uw kind straks naar school? Dan zorgen we voor een goede overdracht. Naar de Trinoom of een andere school van uw keuze.

Wilt u langskomen? Heel graag! Belt u ons voor een afspraak?

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 123835458

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 343 82 20

Adres

Nieuwlandstraat 241
2729 EB Zoetermeer
Oosterheem
  • foto-locatiemanager-anouschka-300x300.jpg

    Anouschka Francisco

    Locatiemanager