Kinderopvang

Peuteropvang Peutererf

Peuteropvang Peutererf in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Introductie

Op Peuteropvang Peutererf in Capelle aan den IJssel Schollevaar, direct naast het mooie Schollebos, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. We besteden daarbij veel aandacht aan de Nederlandse taal.

Een passend programma bij Peuteropvang Peutererf

Ken je Puk al? Puk is een pop en is onderdeel van Uk & Puk. Dit voorschoolse educatieprogramma leert je kind allerlei belangrijke vaardigheden aan de hand van thema’s die passen bij zijn of haar belevingswereld. Puk doet alle activiteiten mee en durft alles. Zo helpt Puk jouw kind de wereld te ontdekken en te begrijpen.

Onze locatie is ideaal

De kinderen genieten elke dag weer volop van onze fijne plek. We hebben binnen verschillende speelhoeken gecreëerd. Zo krijgt je kind alle ruimte om eigen interesses en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Buiten hebben we een knus eigen plein waar de kinderen in alle veiligheid kunnen spelen. Daarnaast maken we met een klein groepje kinderen ook gebruik van het schoolplein van de Catamaran.

Een nauwe samenwerking

We werken nauw samen met openbare basisschool De Catamaran. Onze themaweken stemmen we geregeld met elkaar af en we vieren samen feestdagen als Koningsdag en het zomerfeest. Als je kind 4 wordt en naar de basisschool gaat, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht. Als jullie voor De Catamaran kiezen, maar ook als de keuze op een andere school valt. Zo maken we de stap naar de basisschool zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 142298190

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 81 61 30

Adres

Maria Danneels Erf 20
2907 BD Capelle aan den IJssel
Schollevaar
  • Avatar

    Eveline Haak

    Locatiemanager