Kinderopvang

Peuteropvang Peutererf

Peuteropvang Peutererf in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Wat wil ik later worden’, ‘seizoenen’ en ‘Ik een broertje of zusje’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Peutererf. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van uw peuter.

IKC Cormorant

Peuteropvang Peutererf maakt deel uit integraal kindcentrum (IKC) Cormorant. Een plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar waar zij iedere dag komen om te leren, spelen, ontdekken, ontmoeten en zich te ontwikkelen. Het IKC bestaat uit basisscholen Het Baken en De Catamaran, Peutererf en een buitenschoolse opvang. De peuterspeelgroep bevindt zich tussen de twee scholen. Er is een nauwe samenwerking tussen de scholen en Peutererf. Twee keer per jaar hebben wij een gezamenlijk thema. En feestdagen als Koningsdag en het zomerfeest worden gezamenlijk gevierd. Maar het heeft nog meer voordelen. We kunnen op het schoolplein spelen en maken gebruik van de speellokalen in de scholen.

En dan wordt uw peuter vier

Een nieuwe fase … de basisschool. Dat hoeft zeker niet Het Baken of De Catamaran te zijn. U bent vrij om een passende school te kiezen. Wij vinden een goede overdacht naar ouders en de basisschool erg belangrijk. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! observatieformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 142298190

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 81 61 30

Adres

Maria Danneels Erf 20
2907 BD Capelle aan den IJssel
Schollevaar
  • Avatar

    Eveline Haak

    Locatiemanager