Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

BSO Boerderij de Balije in De Meern

Introductie

Via de oude Romeinse weg

Een BSO met een boeiende geschiedenis. Een prachtige boerderij, volledig gerenoveerd maar nog wel met de elementen van vroeger. Via de oude Romeinse weg lopen de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers van school naar de BSO. BSO Boerderij de Balije stemt de verschillende ruimtes af op de leeftijd van de kinderen en activiteiten die gedaan kunnen worden. In het voorhuis worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Op de eerste verdieping hebben de oudste kinderen van de buitenschoolse opvang hun eigen onderkomen. Samen met kinderdagverblijf Boerderij de Balije vormen wij kindercentrum Boerderij de Balije. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Genoeg te doen in het voorhuis

Op de begane grond van het voorhuis en op de eerste verdieping van de oude stal zijn de ruimtes ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. Elke ruimte biedt weer andere mogelijkheden voor activiteiten. BSO Boerderij de Balije heeft twee huiskamers, een atelier, een beweeglokaal, een spelletjeslokaal en een ruimte om te kunnen ontspannen. Ook buiten de locatie zijn meerdere speelvelden waar buiten gespeeld kan worden. Daarnaast spelen we vaak in de aangrenzende speeltuin.

Fit &, Fun-workshops

Het hele jaar werken we met thema’s vol uitdagende activiteiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs heel veel vaardigheden. Ook cursussen en workshops zijn onderdeel van het aanbod. Sport, kunst, dans, drama en nog zoveel meer. Gegeven door de medewerkers zelf of door professionals van buiten onze organisatie. In de schoolweken werken we met het Fit &, Fun-concept. Elke dag bieden we workshops aan waar uw kind zich voor in kan schrijven. Workshops zoals bijvoorbeeld techniek, kunst, koken en taekwondo.

Iedere vakantie een cool thema

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO Boerderij de Balije. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee picknicken in het park. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderen hebben een stem

Wij luisteren graag naar kinderen. Zij hebben de leukste ideeën. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud! In de kinderraad kunnen kinderen meepraten over activiteiten, speelgoed en vakantieprogramma’s.

Samenwerking

We hebben goed contact met basisscholen Pantarijn, Het Veldhuis en De Krullevaar.

Meer informatie

EUR 8,03

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 482579821

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
079 346 11 80

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 669 10 23

Adres

Augustusweg 36
3453 KS De Meern

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Lucinda Koolhof

    Locatiemanager