Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

BSO Boerderij de Balije in De Meern

Introductie

Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

Hier gaat je kind op een bijzondere plek elke dag weer iets leuks tegemoet. Via de oude Romeinse weg lopen kinderen samen met de pedagogisch medewerkers van school naar onze buitenschoolse opvang (BSO), in een prachtige boerderij.

Voor alle leeftijden iets

We hebben verschillende ruimtes waarin we de activiteiten afstemmen op de leeftijden van de kinderen. In het voorhuis vangen we de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar op. Op de eerste verdieping hebben de oudste kinderen hun eigen onderkomen. Samen met kinderdagverblijf Boerderij de Balije vormen wij kindercentrum Boerderij de Balije. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving.

Genoeg te doen in het voorhuis

Op de begane grond van het voorhuis en op de eerste verdieping van de oude stal zijn de ruimtes ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. Elke ruimte biedt weer andere mogelijkheden voor activiteiten. Onze BSO heeft twee huiskamers, een atelier, een beweeglokaal, een spelletjeslokaal en een ruimte waar je kind lekker kan ontspannen. Ook spelen we vaak buiten op de speelvelden of in de aangrenzende speeltuin.

Cursussen en workshops

We werken het hele jaar door met verschillende thema’s vol uitdagende activiteiten. Ook worden er cursussen en workshops gegeven, bijvoorbeeld op het gebied van sport, kunst, dans en drama. Soms geven onze begeleiders ze, soms worden ze verzorgd door professionals van buitenaf. In de schoolweken werken we met het Fit & Fun-concept, waarbij je kind zich elke dag kan inschrijven voor een specifieke workshop.

Elke vakantie een ander thema

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Bijvoorbeeld ‘leven als een beroemdheid’, ’de wereld rond’ of ‘techniek’. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea, gaan we picknicken in het park of maken we andere bijzondere uitstapjes. Dit wordt een belevenis!

We geven kinderen een stem

Kinderen weten zelf het beste wat ze leuk vinden, en komen vaak met geweldige ideeën. Daarom hebben we een kinderraad waarin de kinderen meepraten over activiteiten, speelgoed en vakantieprogramma’s. Aan ons om met hun ideeën aan de slag te gaan.

Samenwerking

We hebben goed contact met basisscholen Pantarijn, Het Veldhuis en De Krullevaar.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 482579821

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 96 69 27

Adres

Augustusweg 36
3453 KS De Meern
Wijk 10 Vleuten-De Meern
  • Avatar

    Richelle Graafland

    Locatiemanager