Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije, De Meern

Introductie

Boerderij de Balije is een unieke buitenschoolse opvang (BSO). Alleen al door hoe het eruitziet. Dat je door stalramen de locatie inkijkt, geeft al aan hoe authentiek ons pand eruit ziet. Gun jij je kind ook zo’n bijzondere opvang?

Over buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

BSO Boerderij de Balije is een kleinschalige opvang, verdeeld over verschillende verdiepingen. Je kind krijgt er veel ruimte voor ontdekking en avontuur. De locatie is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo kunnen we regelmatig leuke uitjes organiseren. De BSO heeft één groep voor kinderen 4 tot en met 7 jaar, één 7+ groep en één Kidsclub. Bij de Kidsclub denken kinderen mee over welke activiteiten we doe., Zo wennen ze onder begeleiding aan meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Monumentaal pand

De monumentale boerderij waarin we spelen heeft een rieten dak. En ook de originele balken binnen zijn nog zichtbaar. Maar Boerderij de Balije biedt nog veel meer. Zo spelen we veel buiten op omliggende grasvelden en de speeltuin. En hebben we een uitdagend vakantieprogramma met leuke uitjes en externe activiteiten, zoals reptielen bekijken, naar het circus, muziekdocenten die langskomen en danslessen. Binnen hebben we veel ramen en schuifdeuren, waardoor alles heel transparant oogt. Ook zijn er leuke stalramen, verschillende niveaus met trappetjes en hoge plafonds. Zie je je kind hier al spelen?

Activiteiten

We doen ook mee aan veel activiteiten. Zoals ModderDag, Dag van de duurzaamheid, Kinderboekenweek, de lokale avondvierdaagse, de Lintwurmpie sponsorloop in Leidsche Rijn, Voorleesdagen en Pannenkoekendag. En we mogen gebruik maken van de nabijgelegen speeltuin buiten openingstijden. En sluiten ook vaak aan bij activiteiten die daar worden georganiseerd.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 482579821

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 669 10 23

Adres

Augustusweg 36
3453 KS De Meern
Wijk 10 Vleuten-De Meern
  • Avatar

    Cornelie van der Wouden

    locatiemanager