Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Boskasteel

BSO Boskasteel in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Buitenschoolse opvang Boskasteel

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) ontdekt je kind de wereld om zich heen, door te spelen en te leren. En als het nodig is, zijn wij er om erbij te helpen. We delen ons gebouw op kindercampus De Meridiaan met de basisschool en de peuteropvang. Zo kan je kind zich in dezelfde vertrouwde omgeving blijven ontwikkelen.

Betrokken en deskundig

Op Het Boskasteel werkt een betrokken en deskundig team: iedereen weet alles van werken met schoolgaande kinderen. Ze zorgen, samen met jou, voor je kind en volgen elke ontwikkeling op de voet. Contact met jou als ouder vinden we heel belangrijk, dus als je je kind ophaalt maken we vaak een praatje en we sturen je updates via de FlexKids Ouderapp.

Een vast aanspreekpunt

Elk kind heeft bij ons een vaste, eigen mentor. Iemand die volledig op de hoogte is van alle ontwikkelingen van je kind en waarbij je terechtkunt met al je vragen of opmerkingen. Samen met de mentor, de andere medewerkers en alle andere kinderen speelt je kind hier elke dag heerlijk op een groot en uitdagend buitenspeelterrein. Valt het weer tegen? Dan zijn er binnen natuurlijk ook meer dan genoeg speelmogelijkheden.

Met een volle maag door

We snappen het, het is niet makkelijk om je kind van de BSO naar de sporttraining te brengen en tussendoor tijd te moeten vinden om de keuken in te duiken. Het Boskasteel houdt daar rekening mee, door warme maaltijden aan te bieden die je kunt bestellen als dat jullie beter uitkomt. Zo heeft je kind al lekker en gezond gegeten voordat jij voor de deur staat en hoeven jullie niet te haasten.

Altijd welkom, ook in de vakantie

Tijdens schoolvakanties en studiedagen staan onze poorten ook open. Dan mag je kind de hele dag komen spelen. En omdat we dan meer tijd hebben, maken we het extra leuk met een uitdagend vakantieprogramma. Wat gaan we deze vakantie ontdekken?

Samenwerking

We bestaan nog niet zo lang. De kinderen van basisschool De Meridiaan gingen vroeger naar BSO De Boomhut van gro-up. Binnen kindercampus De Meridiaan werken we met de peuteropvang en de basisschool aan een doorgaande ontwikkelingslijn. De kinderen komen als peuter binnen en nemen in groep 8 afscheid om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Groeit jouw kind mee?

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Helen je graag eens rond.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 226628280

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 48 09 16

Adres

Kinkelenburg 18-19
3328 AE Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Esther Waltmans

    Locatiemanager