Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Boskasteel

BSO in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) ontdekt je kind de wereld om zich heen. Door te spelen en te leren. En als het nodig is, zijn wij er om erbij te helpen. We zitten in hetzelfde gebouw als de bassischool en peuteropvang van De Meridiaan. Een vertrouwde omgeving voor je kind.

Een hele fijne plek

Onze ruime, lichte groepsruimte geeft uitzicht op het schoolplein en heeft verschillende leuke speelhoeken. Als het weer niet meezit, maken we regelmatig gebruik van de gymzaal van de school. Maar is het droog, dan gaan we natuurlijk lekker naar buiten. Daar hebben we een grote buitenspeelplaats met speeltoestellen en een voetbalveld.

Altijd welkom, ook in de vakantie

Tijdens schoolvakanties en studiedagen staan onze poorten ook open. Dan mag je kind de hele dag komen spelen. En omdat we dan meer tijd hebben, maken we het extra leuk met een uitdagend vakantieprogramma. In de zomer gaan we zelfs samen kamperen. En op de gro-up sportdag komen we met alle BSO’s samen om lekker te bewegen.

Betrokken en deskundig

Op Het Boskasteel werkt een betrokkenteam: iedereen weet alles van werken met schoolgaande kinderen. Ze zorgen, samen met jou, voor je kind en volgen elke ontwikkeling op de voet. Contact met jou als ouder vinden we heel belangrijk, dus als je je kind ophaalt maken we vaak een praatje en we sturen je updates via de Ouderapp.

Samen met de school

We werken goed samen met Basisschool De Meridiaan. Als er op school dus iets belangrijks met je kind gebeurt, zijn wij er altijd van op de hoogte. En andersom ook. Daarnaast stemmen we onze thema’s en activiteiten op elkaar af. Zo voorkomen we dat je kind overdag en ’s middags hetzelfde doet.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 226628280

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 48 09 16

Adres

Kinkelenburg 18-19
3328 AE Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Jessica van Herk

    Locatiemanager