Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) Danspunt in Waddinxveen zit op een unieke locatie: bij dansstudio Da Danza. Hier draait alles om plezier maken met dans, kunst, en theater. Je kind gaat hier lekker vrij bewegen en zijn of haar creativiteit de vrije loop laten. Ons programma zit boordevol leuke dingen, met ruimte voor leerzame bezigheden.

Dansen bij BSO Danspunt in Waddinxveen

Als je bij ons binnenstapt, voel je meteen de gezelligheid. We hebben onze eigen plek in de grote hal van Da Danza. Daar is een fijne bank om even uit te rusten na school. Ook is er een hoek waar je kind de beste danspasjes kan oefenen. Is jouw kind klaar om de woeste zee├źn te bevaren als een stoere piraat of om de sterren van de hemel te zingen? Bij ons krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar fantasie te gebruiken in een toneelstuk.

Samen de dag indelen

Bij BSO Danspunt beslissen de kinderen mee over wat we gaan doen. Zo is er voor iedereen van 4 tot 12 jaar wel iets leuks te beleven. We gaan regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of de nabijgelegen parken. Ook organiseren we leuke dansworkshops. En weet je wat? Aan het einde van de dag geven de kinderen een spetterend optreden voor de ouders.

Wij halen de kinderen op

Na school halen we de kinderen op van de Dick Brunaschool en basisschool TOV. Of ze fietsen zelfstandig achter ons aan.

Wil je een dansje wagen of de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 250662012

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13.30 - 18.30
Dinsdag
13.30 - 18.30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13.30 - 18.30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 77

Adres

Van Mecklenburg Schwerinlaan 1
2741 CW Waddinxveen
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager