Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Blokkendoos

BSO De Blokkendoos in Dordrecht Wielwijk

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) beleeft je kind een geweldige tijd nadat school is afgelopen. Elke dag genieten kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar van onze fijne locatie aan het park, met heel veel groen om ons heen.

Een fijne plek

Ons gebouw is open en huiselijk. Er staan twee banken waar we met de kinderen boekjes lezen of waar je met een kleedje op de bank even kan bijkomen na een schooldag. De ruimte is ingedeeld in diverse speelhoeken, met voor ieder kind wat wils. We maken ook geregeld gebruik van de ruime speelhal, waar we allerlei spellen kunnen spelen. Door het vele hout heeft het gebouw een warme uitstraling.

Lekker naar buiten

Als het weer het ook maar een beetje toelaat, gaan we lekker naar buiten. Daar is een plein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen op een groot houten klimtoestel. Er is ook genoeg ruimte om te voetballen en te fietsen. Vanaf het plein, dat is afgezet met een hek, kijken we uit op het park. Op mooie dagen gaan we graag daarheen.

Samenwerking

We vangen bij de BSO kinderen op van de Parkwijckschool en de Albatros. Omdat we in hetzelfde pand zitten, hebben we een goede samenwerking met de leerkrachten. We proberen aan te sluiten bij de thema’s die leven binnen de scholen. In de vakanties spelen op woensdag en vrijdag de kinderen van BSO Dolfijn en Villa Speelmaatjes ook bij ons.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 188327472

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 40 06

Adres

Zuidendijk 363a
3317 NR Dordrecht
Wielwijk
  • Avatar

    Saskia Verhoeven

    Locatiemanager