Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Blokkendoos

BSO De Blokkendoos in Dordrecht Wielwijk

Introductie

Gelegen op een prachtige locatie in Wielwijk, in de Parkwijck, vindt u BSO De Blokkendoos. Centraal in de hal hebben wij een uniek ingerichte groepsruimte voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Deze huiselijke groepsruimte bestaat uit verschillende hoeken. Heerlijk voor uw kind om na een drukke dag op school bij ons te spelen, lezen, knutselen of huiswerk te maken. Ook binnen de school zijn er genoeg plekken waar hij/zij zich terug kan trekken. Alleen of met vrienden en vriendinnen.

BSO staat voor vrije tijd. Wij proberen zoveel mogelijk in samenspraak met de kinderen naschoolse activiteiten te doen. Heeft uw kind ook leuke ideeën?

Tijdens de zomervakantie voegt locatie De Blokkendoos samen met locatie De Boomhut in Sterrenburg. We vinden het belangrijk om tijdens de vakanties een leuk en gevarieerd activiteitenaanbod aan de kinderen te bieden. Dit kunnen we op deze manier realiseren. Er wordt door de medewerkers een draaiboek voor de vakanties gemaakt. Natuurlijk mag ook uw kind meedenken.

De overige vakantieopvang vindt wel plaats op De Blokkendoos. Ook dan bieden we verrassende, leuke activiteiten voor de kinderen.

Samenwerking

BSO De Blokkendoos is gehuisvest in de Parkwijck We vangen kinderen op van de Parkwijck en de Albatros. Omdat we in de school zitten, hebben we een goede samenwerking met de leerkrachten. We proberen aan te sluiten bij de thema’s die leven binnen de scholen. Ook worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals Kerst en Sinterklaas. De medewerkers van BSO De Blokkendoos verzorgen activiteiten tijdens de Tussen de Middag Opvang op basisschool de Albatros. Na de lunch kunnen de kinderen een uur ontspannen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers van gro-up en Sportbedrijf Dordrecht. Zo bieden we hen meer plezier en brengen zij op een gezonde en sociale manier hun vrije tijd door.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 188327472

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 40 06

Adres

Zuidendijk 363a
3317 NR Dordrecht
Wielwijk
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager