Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Boomhut

BSO in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Onze leuke buitenschoolse opvang (BSO) zit in hetzelfde gebouw als Basisschool De Keerkring. De oudere kinderen van die school komen dus helemaal zelfstandig naar onze ruimtes. Jongere kinderen pikken we op. Basisschool Het Avontuur is ook in de buurt, dus we vangen ook veel kinderen van die school op. Kom alvast eens langs en laat je verrassen door onze lichte en uitnodigende groepsruimtes met verschillende speelhoeken.

Van alles te doen

Een BSO staat voor vrije tijd, dus zo moet het ook voelen. We geven je kind alle vrijheid om zelf te kiezen waar het zin in heeft. Jong of oud, sportief of creatief. Het maakt niet uit, De Boomhut is leuk voor iedereen. Wil je kind even rust? Dan kan er gerelaxt worden in de leeshoek. Is je zoon of dochter gek op poppen? Ga dan lekker los in de poppenhoek. En een favoriet van veel kinderen is onze airhockeytafel.

We mogen ook gebruik maken van de gymzalen en het podium van de school. Dus we hoeven ons helemaal niet te vervelen als het buiten slecht weer is.

Lekker naar buiten

Als de regen niet met bakken uit de hemel komt, gaan we natuurlijk naar buiten. Niets zo lekker als de frisse lucht. We hebben een grote buitenspeelplaats met speeltoestellen, een kunstgras voetbalveld, een tafeltennistafel en de mogelijkheid om te basketballen.

De vakanties zijn onvergetelijk. We hebben dan een wisselend thema, met bijbehorende bijzondere activiteiten en veel uitstapjes. In de zomer gaan we zelfs kamperen met z’n allen.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Ook ideaal: je kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost je geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt je kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kun je je kind bij het zwembad ophalen. De zwemlessen zijn dinsdag van 16:30 tot 17:15 uur.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 479049622

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 39 78

Adres

Ockenburg 44
3328 TG Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Danielle Theunissen-van den Donker

    Locatiemanager