Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Boomhut

BSO De Boomhut in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) De Boomhut is partner in Kindcentrum De Keerkring. We hebben twee groepen. Een groep voor kinderen van 4 tot 8 jaar en een groep voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Zo kunnen we onze activiteiten goed aanpassen aan de leeftijd van uw kind.
De groepsruimtes zijn licht en uitnodigend ingericht. We hebben verschillende hoeken gecreëerd waar uw kind kan spelen. Jong of oud, meisje of jongen, sportief of creatief. De Boomhut is een uitdaging voor ieder kind. Wil uw kind even rust? Dan kan hij/zij even relaxen in de leeshoek. Is uw zoon of dochter gek op poppen? Dan kan hij of zij heerlijk zijn/haar fantasie kwijt tijdens het spelen in de poppenhoek. Lekker buiten ravotten kan natuurlijk ook. Op de grote buitenspeelplaats is volop ruimte voor sport en spel. Er is een speeltoestel, een kunstgras voetbalveld en zelfs basketbal is mogelijk!

Uw kind mag ook meedenken!

Wij vinden het belangrijk dat uw kind meedenkt over wat we gaan doen. Of wat voor speelgoed we kopen. Misschien heeft uw zoon of dochter wel een heel goed idee over het inrichten van de ruimtes. Of over een leuk thema waar we mee kunnen werken. Hoe meer ideeën, hoe leuker!

Een dag bij De Boomhut

Als de kinderen uit school komen, nemen we de tijd om met elkaar iets te drinken en fruit te eten. Ieder kind krijgt dan de gelegenheid om iets over de dag te vertellen. Na dit rustmoment kan uw kind kiezen waar en met wie hij/zij wil spelen. Ook maken we graag een uitstapje. Bijvoorbeeld naar het Sterrenburgpark of naar speelbos De Elzen in de Dordtse Biesbosch.
Tijdens de schoolvakanties is uw kind ook van harte welkom bij De Boomhut. Iedere vakantie hebben we een speciaal programma met veel verschillende activiteiten. In de vakantie spelen ook de kinderen van BSO De Driehoek bij ons.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

BSO De Boomhut is onderdeel van Kindcentrum De Keerkring. Dit betekent een intensieve samenwerking met O.B.S. De Keerkring. Binnen brede school De Keerkring is werken aan een doorgaande ontwikkelingslijn een vanzelfsprekende opdracht. De kinderen komen als baby binnen bij ons kinderdagverblijf en nemen in groep 8 afscheid om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Daarnaast halen we kinderen op van basisscholen De Meridiaan en het Avontuur.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 479049622

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 39 78

Adres

Ockenburg 44
3328 TG Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Esther Waltmans

    Locatiemanager