Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Driehoek

BSO in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Op onze kleinschalige buitenschoolse opvang (BSO) hebben we alle aandacht voor je kind. Wij zorgen ervoor dat die uurtjes na school ook echt als vrije tijd voelen door samen de leukste dingen te doen.

Afgestemd op je kind

We werken met 3 groepen, ingedeeld naar leeftijd. Onze lokalen delen we met Jenaplanschool De Driehoek. De jongste kinderen zitten in het lokaal van de kleuterklas, de oudsten in het lokaal van groep 8. Zo zijn niet alleen de activiteiten, maar ook de faciliteiten en het spelmateriaal afgestemd op de leeftijd van je kind.

Een fijne plek

Het gebouw van de school is ideaal voor onze activiteiten. In de hal hebben we een groot podium en een gezellig ingerichte leeshoek en boomhut. Daarnaast hebben we verschillende leuke speelhoeken, zoals een bouwhoek, huishoek en een bus. Van de gymzaal mogen we ook gebruikmaken, dus zelfs als het slecht weer is kunnen we lekker bewegen.

Lekker naar buiten

Gelukkig is het vaak genoeg wel lekker weer. Dan gaan we naar buiten om bijvoorbeeld te ravotten in de grote natuurtuin. Voor de kleine kinderen is er een glijbaan en een zandbak. Op de grote speelplaats kunnen we fietsen, pingpongen of hinkelen op de hinkelbaan. Willen we een keer iets verder weg? Dan gaan we naar een speeltuin in de wijk.

Onvergetelijke vakanties

Elke vakantie volgen we een programma met een ander thema. We bieden dan activiteiten aan binnen dat thema, zoals koken, knutselen of een uitstapje naar het museum. Op verschillende vaste momenten in het jaar organiseren we iets bijzonders, zoals pannenkoekendag, het kerstdiner of Halloween met de kinderen uit groep 5 of ouder.

Maar de favoriet van de kinderen is toch wel onze campingweek in de Biesbosch. Je kind kan dan één of meerdere dagen langskomen voor leuke activiteiten als klimmen, kanoën, en ’s avonds gezellig barbecueën.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 122809191

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 40 15

Adres

Driehoek 40
3328 KG Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Saskia Verhoeven

    Locatiemanager