Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Driehoek

BSO De Driehoek in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

BSO De Driehoek heeft twee basisgroepen. Een voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en een voor kinderen van 8 tot 13 jaar. De groepsruimten zijn vrolijk en uitnodigend ingericht. Voor de jongste kinderen is er een speelzolder in het lokaal en zijn er verschillende speelhoeken. Zoals de poppenhoek, bouwhoek en autohoek. Bij het inrichten van het lokaal is rekening gehouden met druk en rustig spel. Er is een hoek met een bank en zitzakken waar kinderen even bij kunnen komen van de drukke dag op school. Voor de oudste kinderen is de groepsruimte meer als huiskamer ingericht.

Bij BSO De Driehoek houden we van variatie. In uitstapjes, sport, spel of in creatieve activiteiten. En we doen nog meer. (Toneel)optredens, een bezoek aan het museum of (technische) proefjes. Uw kind zal verrast zijn.

Buitenspelen vinden wij belangrijk. Iedere dag een frisse neus halen is ons streven. De jongste kinderen spelen op het omheinde schoolplein, de oudere kinderen mogen na overleg met u ook wat verder in de buurt spelen. Natuurlijk spelen we ook vaak in de buurtspeeltuin.

Zwemles tijdens BSO-tijd

Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht en het kost u geen extra tijd. De pedagogisch medewerker brengt uw kind naar zwemles, helpt met omkleden en blijft in het zwembad totdat de kinderen weer klaar zijn. Na de zwemles kunt u uw kind bij het zwembad ophalen. Makkelijk voor u en uw kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes naar zwemles. Gezellig! De zwemlessen zijn dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Zit uw kind niet op dinsdag op onze BSO? Of wilt u meer informatie? Vraag ernaar op onze locatie. Wij geven u graag meer informatie.

Samenwerking

We werken nauw samen met Jenaplanschool De Driehoek. Onze werkwijze sluit hierop aan en omdat de BSO in hetzelfde gebouw zit, is het voor kinderen snel vertrouwd. Ook spelen de kinderen vaak met de kinderen van BSO De Boomhut.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 122809191

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 61 40 15

Adres

Driehoek 40
3328 KG Dordrecht
Sterrenburg
  • foto-saskia-verhoeven-300x300.jpg

    Saskia Verhoeven

    Locatiemanager