Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Griffioen

BSO De Griffioen in Dordrecht Stadspolders

Introductie

Niet meer sjouwen met je schooltas naar de BSO. Gewoon je lokaal uitlopen en direct door naar het BSO-lokaal en de speelhal op de eerste etage in De Griffioen. Want buitenschoolse opvang De Griffioen zit veilig en vertrouwd in het schoolgebouw. Maar het is geen ‘gewoon’ klaslokaal. Onze gezellige ruimtes zorgen ervoor dat er voor uwe kind een duidelijk verschil is tussen de sfeer van de BSO en de school. BSO staat immers voor ontspanning en vrije tijd!

Wij passen onze activiteiten aan op de leeftijd van uw kind

BSO De Griffioen werkt met 3 groepen, verdeeld in jongste, middelste en oudste kinderen. Door het spelen met vriendjes in dezelfde leeftijd kunnen we gericht rekening houden met de ontwikkelingsfase van uw kind. En daar passen wij ons activiteitenprogramma op aan. De jongste en middelste kinderen worden opgevangen in het lokaal. Voor de oudste is er meer ruimte in de hal. Natuurlijk kunnen ze in de loop van de middag kiezen waar en met wie zij willen spelen. Lekker buiten spelen kan op de speelpleinen van de scholen. Nog zo’n voordeel van een BSO in de school!

Beleef de vakantie bij BSO Ratjetoe

De activiteiten in de vakanties zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Een reis rond de wereld. Terug in de tijd met de tijdmachine. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Van tevoren weten u en uw kind wat we gaan doen want we maken per vakantie een mooi programma. Vakanties bij BSO Ratjetoe is niet zomaar opvang … het is een beleving!

Samenwerking met scholen en BSO Ratjetoe

BSO De Griffioen vangt kinderen op van de basisschool De Griffioen en de Oranje Nassauschool. Op maandag, dinsdag en donderdag vindt de opvang bij BSO De Griffioen plaats. Op woensdag en vrijdag en in de vakanties worden de kinderen opgevangen bij BSO Ratjetoe.

Meer informatie

LRK 146063867

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 10 54 79

Adres

Rudyard Kipling-erf 123
3315 AE Dordrecht
Stadspolders
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager