Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Groene Kikker

BSO De Groene Kikker in Haastrecht

Introductie

Leeftijdsgerichte activiteiten

BSO staat voor vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen. Na het gezamenlijke eetmoment kan uw kind vrij spelen of deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Is uw kind creatief? Sportief? Of juist heel technisch? BSO De Groene Kikker heeft de leukste activiteiten. Gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.

Uw kind heeft een stem

BSO De Groene Kikker heeft een actieve kinderraad. Wij luisteren graag naar kinderen want zij hebben de leukste ideeën. Zij denken mee over ons maandelijks wisselende activiteitenaanbod en de vakantieactiviteiten. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud!

Iedere vakantie een cool thema

In de vakantie voegen we BSO De Groene Kikker en BSO Stolwijk samen en bieden we een avontuurlijk activiteitenprogramma aan in Stolwijk, bij BSO Stolwijk. Er zijn dan kook-, sport- en spelactiviteiten zoals een toernooi of estafettewedstrijden. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met basisscholen De Morgenster en De Pelikaan in Haastrecht. Ook werken we veel samen met onze BSO-locaties in Stolwijk (BSO Stolwijk) en Bergambacht (BSO Kiezel en Kei).

Meer informatie

LRK 222650783

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 250 39 93

Adres

Grote Haven 2
2851 BM Haastrecht
Haastrecht
  • Avatar

    Silvana Schouten

    Locatiemanager