Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Klauteraars

BSO De Klauteraars in Capelle aan den IJssel Schenkel

Introductie

Bekend gezicht in de wijk

BSO De Klauteraars (voorheen BSO Balou) biedt vooral een gezellige en veilige basis waar uw kind zichzelf mag zijn. Wij zijn inmiddels een bekend gezicht in de wijk want we trekken er regelmatig op uit. “Daar gaan ze weer. Veel plezier!” horen we wel eens van bewoners in de wijk. Onze ervaren, enthousiaste medewerkers zwaaien nog even hartelijk. En vervolgen hun weg naar de speeltuin, het Schollebos of een andere uitdagende speelplek. Op naar het volgende avontuur!

Kinderen hebben een stem

Wij luisteren graag naar kinderen. Zij hebben de leukste ideeën. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud! Eén keer in de week leven we ons uit in de gymzaal in de wijk Schenkel. Naast sport en spel zijn we creatief, technisch, kunnen we koken en bakken en gaan regelmatig de voetjes van de vloer met dans en muziek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sinterklaasdisco, het kerstdiner, de filmavond voor de oudere kinderen, het Halloweenfeest, het Valentijnsbal of het zomerfeest. U raadt het al … bij De Klauteraars houden we van gezelligheid.

We kennen uw kind

De kinderen van het kinderdagverblijf spelen veel met de kinderen van de BSO. Daardoor kennen ze elkaar én de pedagogisch medewerkers. Dat maakt de stap naar de BSO klein.

Samenwerking

We werken nauw samen met basisschool de Klim-Op. Maar ook met andere omliggende scholen zoals de Groen van Prinsterer is ruimte voor overleg en een goede samenwerking.

Meer informatie

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang bij BSO De Klauteraars is van 7:00 tot 8:30 uur.

LRK 932342991

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
13:30 - 18:30
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
13:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 74

Adres

Bongerd 10
2906 VK Capelle aan den IJssel
Schenkel
  • Avatar

    Ruth van Bochove

    Locatiemanager