Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Kleibende

BSO in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) De Kleibende is een prachtige, rustige plek in een monumentaal pand aan de Bergsche plas. We maken dankbaar gebruik van het mooie groene gebied rond onze locatie. En is het geen weer om buiten te zijn? Dan sporten en bewegen we lekker in de overdekte speelzaal.

Heel veel te doen

Onze BSO zit in het hoofdgebouw van de Tarcisiusschool. We vangen de kinderen op in twee schoollokalen en in de speelzaal. De ruimtes zijn zo ingericht dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar naar hartenlust kunnen spelen. Er is van alles doen: knutselen, bouwen, lezen of een spelletje. In de speelzaal is er veel ruimte voor uitdagende sport- en spelactiviteiten.

De deur uit

Buiten is er veel speelgelegenheid. We hebben een prachtige (afgesloten) binnentuin. En tegenover de school ligt een kunstgrasveldje waar de kinderen kunnen voetballen. De oudste kinderen mogen zelfstandig buitenspelen, als daar toestemming voor is van jou. Op loopafstand zijn er verschillende speeltuinen en een kinderboerderij.

Geweldige vakanties

De vakantiedagen zijn bij ons extra bijzonder. We werken dan met een programma waarin een thema centraal staat. Bijvoorbeeld de middeleeuwen, ontdekkingsreizen, tijdmachine of schurken en helden. We maken vaak uitstapjes naar de speeltuin, de kinderboerderij en het museum. Elk jaar organiseren we de zomerspelen, een gezellige sportdag waar alle locaties van gro-up aan meedoen. En loopt je kind graag mee met de avondvierdaagse? Dan zorgen wij op die dagen voor een gezonde maaltijd. Dat scheelt jou weer.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 732508940

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 47 86 45

Adres

Johan de Wittlaan 5-9
3051 HE Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Chantal Groothuizen

    Locatiemanager