Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Kleibende

BSO De Kleibende in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

BSO De Kleibende is een prachtige, rustige plek in een monumentaal pand aan de Bergsche plas. We maken dankbaar gebruik van het mooie groene gebied rond onze locatie. Is het geen weer om buiten te zijn? Dan sporten en bewegen we in de overdekte speelzaal.

Uw kind kan zijn of haar verhaal kwijt

Er gebeurt veel in het leven van een kind. Een nieuw broertje of zusje. Een huisdier dat kwijt is. Een verhuizing. Een groot familiefeest. Tijdens het eten praten we erover met de kinderen. Ook als ze het allemaal al op school verteld hebben. Of aan u. We merken namelijk dat kinderen het fijn vinden om vaker over dit soort onderwerpen te praten. En wij kunnen heel goed luisteren.

De kinderen denken met ons mee

Op BSO De Kleibende heeft uw kind ook inspraak. We laten de kinderen meedenken over het speelgoed, activiteiten en over het vakantieprogramma. De oudere kinderen houden hun eigen vergaderingen over deze onderwerpen. Hoe leuk is dat?!

Van de vakanties maken we iets bijzonders

Heeft u opvang nodig in de vakantie? De dagen bij ons zijn dan extra bijzonder. We werken met een programma waarin een thema centraal staat. De middeleeuwen, ontdekkingsreizen, tijdmachine, schurken en helden. Ook maken we uitstapjes naar de speeltuin, de kinderboerderij en het museum. Elk jaar organiseren we de zomerspelen. Een gezellige sportdag waar alle locaties van Gro-up aan meedoen. En loopt uw kind graag mee met de avondvierdaagse? Dan zorgen wij op die dagen voor een eenvoudige en gezonde maaltijd. Dat scheelt gehaast voor u. De vakantiedagen vliegen zo voorbij!

Met deze locaties werken wij samen

We vangen kinderen op van de Tarcisiusschool. U vindt ons in hetzelfde pand. Daarnaast werken we in vakanties samen met BSO Het Ritme en BSO De Sleekoepel. Ook werken we nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin en de andere BSO’s van Kinderopvang Gro-up in de wijk. Tijdens de vakanties zijn wij geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdagen in de vakanties worden de kinderen van De Kleibende samengevoegd en opgevangen op BSO De Sleekoepel. Hierdoor kunnen we nog leukere leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden.

Kom eens langs op BSO De Kleibende! U bent met uw kind van harte welkom! Belt u eerst even voor een afspraak?

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 732508940

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 66

Adres

Johan de Wittlaan 5-9
3051 HE Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Kim Breedveld

    Locatiemanager