Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Klimmers

BSO De Klimmers in Capelle aan den IJssel Schenkel

Introductie

"

“Sem, wat wil jij doen vandaag?” ”Ik weet het niet juf … nou, eigenlijk heb ik heb wel zin in een potje voetbal”.” Leuk Sem! Vraag jij wie er nog meer meegaan? Dan zorg ik voor een bal en 2 goals. Weet je wat? We maken het nog een beetje spannender. We maken 2 spelers aan elkaar vast met handen en voeten. Eens kijken wie het beste team is” “Gaaf juf!”

BSO De Klimmers staat voor gezelligheid, eigen inbreng en heel veel verschillende activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren ontdekken. Wij geven hen die ruimte. Sport, spel, dans, tekenen of gewoon even lekker niks doen. Kinderen denken zelf na wat ze willen en gezamenlijk organiseren wij de activiteiten. Zo voelen ze zich al snel verantwoordelijk en doen zij vol overgave mee aan de activiteiten. Soms blijven we binnen, maar we trekken er ook graag op uit. Dat is al een activiteit op zich!

Iedere vakantie een cool thema bij BSO De Klimmers

Van iedere vakantie maken wij een feest met bijzondere activiteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee picknicken in het park. Laat uw kind het zelf beleven!

We werken samen met Obs De Klim-Op

Zit uw kind op openbare basisschool De Klim-Op? Dan is het maar een paar stappen lopen naar ons lokaal. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen de kleintjes gewoon. Heel makkelijk en vertrouwd. Ook handig dat we zo nauw samenwerken met De Klim-Op. Want samen met de school werken voor een Vreedzame school en een Vreedzame wijk.
Behalve met de school werken we ook veel samen met BSO De Klauteraars. Samen bedenken we de leukste activiteiten. Bij ons geldt letterlijk ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

"

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 224443136

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 01 92 39

Adres

Bongerd 8
2906 VK Capelle aan den IJssel
Schenkel
  • Avatar

    Sandra Hoeting

    Locatiemanager