Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Korf

Buitenschoolse opvang De Korf in Linschoten

Introductie

BSO op een heerlijke buitenlocatie

Bij BSO de Korf zitten de oudste BSO kinderen van Linschoten. Voor de jongste kinderen is er BSO Kiekeboe waar de groepen de Kanjers (4 en 5 jaar) en Bikkels (6 en 7 jaar) zitten. Kinderen vanaf 7/8 jaar worden dus op basis van hun leeftijd ingedeeld bij BSO de Korf. De kinderen hebben hun eigen plek bij de korfbalkantine van LUNO, waar ze lekker kunnen ‘chillen’ en hun eigen ding kunnen doen. In de kantine is er ruimte om te knutselen en activiteiten te doen. In de gang en één van de kleedkamers kan er gebouwd worden met constructiemateriaal. Als ze hun energie kwijt willen, kunnen ze gebruikmaken van de sportvelden van LUNO. Ruimte genoeg!

We geven kinderen een stem

Kinderen weten zelf het beste wat ze leuk vinden, en komen vaak met geweldige ideeën. Daarom hebben we een kinderraad waarin de kinderen meepraten over activiteiten, speelgoed en vakantieprogramma’s. Samen met de kinderen gaan we met hun ideeën aan de slag.

Elke vakantie een ander thema

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Bijvoorbeeld ‘leven als een beroemdheid’, ’de wereld rond’ of ‘techniek’. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea, gaan we picknicken in het park of maken we andere bijzondere uitstapjes. Dit wordt een belevenis! In de vakanties en tijdens studiedagen voegen we regelmatig samen met BSO Kiekeboe.

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf Kiekeboe en peuteropvang Kiekeboe vormen wij kindercentrum Kiekeboe. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. BSO Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart in Linschoten. BSO de Korf is gevestigd bij de sportvelden in de kantine van de Korfbalvereniging LUNO. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin en twee basisscholen (namelijk de Timotheus en Prins Clausschool) zijn gevestigd in de Brede Vaart.

Meer informatie

LRK 132090600

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 41 36 50

Adres

De Beide Vlooswijkenlaan 46
3461 GB Linschoten
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager