Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Leyens

BSO De Leyens in Zoetermeer De Leyens

Introductie

Voldoende computers met spelletjes, speciaal voor kinderen. Een echte biljarttafel met alles erop en eraan. Knutselmateriaal voor de doe-het-zelvers. En vooral veel grappige bordspelletjes. Bij KIDSclub De Leyens heeft uw kind alles voor een onbezorgde vrije tijd. Op zolder is zelfs een relaxruimte waar de kids boeken en stripboeken lezen. Of gezellig samen kunnen kletsen, chillen of gamen. Het is erg belangrijk dat kinderen hun eigen plek hebben. De KIDSClub is voor kinderen vanaf 9 jaar. Alle activiteiten zijn daar op gericht.

Uw kind geeft zelf aan wat hij of zij wil bij KIDSclub De Leyens

Dat noemen we kinderparticipatie. Onze pedagogisch medewerkers zijn er om dit in goede banen te leiden. Wij zetten kinderwensen om in acties en activiteiten. Zo houden we ook vergaderingen met de kinderen. En beschikken we over een kinderraad. Waar heeft uw kind meer inbreng dan bij ons? Samen komen we er wel uit.

Voetbal, volleybal en waterspelletjes …

Dat doen we buiten op het terrein van KIDSclub De Leyens. Daar bevindt zich een voetbalveld. Hier organiseren we vele buitenactiviteiten. Ook kunnen de kinderen gebruikmaken van het buitenspeelterrein rondom BSO Het Lijsternest. U vindt dus alle opvangvormen op hetzelfde terrein. Dat is niet alleen heel erg praktisch en veilig, het biedt ook veel mogelijkheden. Uniek! Daarnaast bezoeken we de plaatselijke groene wijktuin voor leerzame en leuke workshops.

… maar ook skaten, barbecueën en curlen op één terrein!

Tijdens de vakanties doen de kinderen van alle KIDSclubs uit Zoetermeer gezamenlijk zeer afwisselende activiteiten. Ook deze organiseren we in overleg met de kinderen. Wat dacht u van een trip naar Skateland? Je eigen worstjes braden op de barbecue? Of een partijtje curlen met zijn allen? Zelfs die rage is onderdeel van ons programma op de plaatselijke curlingbaan.
Neem gerust een kijkje. Proef de landelijke sfeer in de stad. En ervaar hoe uw kinderen spelen, ontdekken en daardoor groeien.

Meer informatie

LRK 246101842

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 35 18

Adres

Hitchcockstrook 24a
2726 VN Zoetermeer
  • Avatar

    Sanne Langeveld

    Locatiemanager