Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Leyens

KIDSclub De Leyens in Zoetermeer De Leyens

Introductie

Sommige plekken zijn zo leuk dat je je er vanaf het allereerste moment thuis voelt. KIDSclub De Leyens in Zoetermeer is zo’n plek. Je vindt ons op het erf van een oude boerderij. De oude details van de boerderij zijn goed terug te zien. Denk aan houten balken, boerderijdeuren en ramen. Kom eens langs, dan merk je meteen hoe fijn het hier is.

Een geweldige plek

Onze locatie is echt een verborgen parel tussen de huizen en scholen, en aan een groene buurttuin. Er zijn meerdere parken in de buurt. Naast ons gebouw ligt een tuin met grasveld en voetbalgoals. Daar kunnen de kinderen lekker een balletje trappen of andere sporten beoefenen. Onze pedagogisch medewerkers denken mee over de activiteiten, maar de kinderen bepalen uiteindelijk helemaal zelf wat ze gaan doen. Die vrijheid vinden ze heerlijk..

Heel veel mogelijkheden bij KIDSclub De Leyens

Binnen in de boerderij is KIDSclub De Leyens ruim opgezet, wat maakt dat er altijd genoeg aanbod is voor kinderen om te spelen met iets wat zij leuk vinden. Op de benedenverdieping is er een knutselkamer en een grote algemene ruimte met banken, tafels en een pingpongtafel. In de knusse huishoek hangt altijd een fijne sfeer. De rest van de ruimte is lekker ruim en nodigt uit tot het spelen van spelletjes.

Passend bij je kind

De KIDSclub is er speciaal voor de oudere kinderen, vanaf 9 jaar. Dat maakt het mogelijk om altijd activiteiten te bedenken die helemaal passen bij de leeftijd van je kind. We vinden het ook leuk om bijzondere dingen te organiseren. Zo zijn we laatst op bezoek geweest bij de manege en zetten we in de vakanties een uitdagend en gevarieerd programma neer.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond..

Meer informatie

LRK 246101842

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 35 18

Adres

Hitchcockstrook 24a
2726 VN Zoetermeer
De Leyens
  • Avatar

    Sanne Langeveld

    Locatiemanager