Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Rietkraag 1

BSO De Rietkraag 1 in Boskoop

Introductie

‘Vandaag heb ik trampoline gesprongen, een dans geleerd en een portret geschilderd!’ Menig buurvrouw of oom zou denken dat uw kind naar een kinderfeestje is geweest. Maar niets is minder waar. Of … toch? Een middag op BSO De Rietkraag 1 voelt echt als een feest.

Een kind dat niet kan stilzitten, zit op zijn plek op BSO De Rietkraag 1

Wij bieden namelijk een creatief, sportief en uniek activiteitenprogramma op maat. Houdt uw kind van sporten, dansen, koken, of schilderen? Of meer van lezen, breien en theater? Op basis van wat uw kind leuk vindt, maken wij een activiteitenprogramma. U ontvangt dit programma elke maand per mail. Zo kunt u ook meekijken. En heeft uw kind een vriendje of vriendinnetje dat ook een keer mee wil naar de BSO? Hij of zij is van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bij BSO De Rietkraag 1 sporten de kinderen elke maandag, dinsdag en donderdag

Bewegen is voor ieder mens belangrijk. En zeker voor kinderen in de groei. Daarom biedt onze gediplomeerde BSO-sportleerkracht sport aan. Waar kunnen de kinderen uit kiezen? Ze kunnen turnen en aan acrobatiek doen in de gymzaal. Daar zijn touwen, ringen en een trampoline. Hebben ze meer zin in een teamsport? Dan spelen ze voetbal, trefbal, basketbal of verstoppertje in het donker. Weten ze zelf een andere leuke sport? Alle ideeën zijn welkom! De kinderen bepalen wat ze doen en hebben een heerlijke sportieve middag.

We werken samen met scholen en instanties

BSO De Rietkraag 1 werkt samen met basisschool De Zevensprong, De Ichthus en De Immanuelschool. Daarnaast werken we samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, de kinderboerderij, de bibliotheek, de spelotheek en de scouting. Onze BSO zit in hetzelfde gebouw als De Zevensprong en De Ichthus. Voor de kinderen voelt onze BSO dus heel vertrouwd.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 104634108

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Inge-van-Bommel-300x300.jpg

    Inge van Bommel

    Locatiemanager