Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Rietkraag 1

BSO De Rietkraag 1 in Boskoop

Introductie

Waar kan je kind in één middag trampoline springen, een dans leren en een portret schilderen? Bij Buitenschoolse opvang De Rietkraag 1. Een buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar.

Doen wat bij je past

Bij BSO De Rietkraag willen we dat je kind een leuke middag heeft. Alleen iedereen vindt wat anders leuk. Daarom bieden wij een activiteitenprogramma op maat. Creatief, sportief, maar vooral uniek. In de Ouderapp vindt jij ook het programma van je kind. Zo kan je meekijken.

Lekker veel sporten

Bewegen is belangrijk. En zeker voor kinderen in de groei. Je kind kan daarom iedere maandag, dinsdag en donderdag bij ons sporten. Onder leiding van onze gediplomeerde BSO-sportleerkracht. En de keuze is reuze. In de gymzaal zijn touwen, ringen en een trampoline voor turnen en acrobatiek. Is jouw kind meer van een teamsport? Geen probleem. Voetbal, trefbal, basketbal of verstoppertje in het donker staan ook op het programma. Weet je kind zelf een andere leuke sport? Alle ideeën zijn welkom! De kinderen bepalen wat ze doen en hebben een heerlijke sportieve middag. En heeft je kind een vriendinnetje of vriendje of dat ook een keer mee wil naar de BSO? Hij of zij is van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Samenwerken

Je vindt BSO De Rietkraag 1 in hetzelfde gebouw als basisschool De Zevensprong. Voor de kinderen voelt van die school onze BSO dus heel vertrouwd. En als je kind 7 jaar is kan het naar BSO De Rietkraag 2. Om nog meer leuke middagen te beleven.

Daarnaast werken we samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), de kinderboerderij, de bibliotheek, de speel-o-theek en de scouting.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 104634108

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager